• Nuevo
Extra Mari de Material Ridicat de Plantare Pat Rotund, Ridicat de Plantat Crească Sac de Grădină Pat Geanta pentru Plante cu Flori Plante Vegetale (15 Litri)

Extra Mari de Material Ridicat de Plantare Pat Rotund, Ridicat de Plantat Crească Sac de Grădină Pat Geanta pentru Plante cu Flori

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1) REUTILIZABILE ȘI DURABILE Quickeasy de configurare, mute, se spală și stoca pentru o utilizare viitoare.Recipientele refolosibile suficient de rezistent pentru multe sezoane de utilizare. 2) RESPIRABIL-a Făcut din material netesut, un extrem de durabil, non-țesături, care oferă excepționale fluxul de aer de-a lungul solului și sistemele de rădăcină și permite excesul de apa cu ușurință pe apa sâmbetei. 3) UȘOR DE UTILIZAT se Desfășoară, umple și să crească; Ideal pentru o gradina de plante medicinale, mică grădină de flori sau legume. 4) USOR DE STOCARE-Nu este nevoie pentru a fi gol de grădină ghivece și containere dezorganiza curte în timpul iernii.Când sezonul de creștere este de peste, pur și simplu gol pământul din tesatura de sac și îl împachetez. 5) UTILIZAT pe scară LARGĂ Instant tesatura moale ridicat grădină pat de plante, flori și ierburi proaspete, legume,fructe.Atât pentru interior sau decor în aer liber.Gata să iasă din cutie; Nu necesită asamblare.Descriere : - Tipul de Element : Plantare de Pat - Material : fetru pânză - Grosime : 1 mm/0.04 inch - Dimensiune : 3 options S(15 litri) : Diametru de : 60 CM/23.6" H : 20cm/7.87inch M(50 litri) : Diametru de : 92 CM/23.6" H : 30cm/7.87inch L(100 litri) : Diametru de : 127 CM/50" H : 30cm/7.87inch Package Inclusiv : 1*Grădină Pat INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE : 1. Muta răsadurile în punga și puneți-l pe teren.2. După răsad creste, acesta poate fi introdus în sol sau aerarea bazinului hidrografic.3. Dacă aveți nevoie de transplant în această perioadă, puteți șterge direct la exterior rădăcina sac și nu va afecta plantele.Orice întrebări aveți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Dacă vă place produsul nostru, faceți clic pe Adauga in Cos pentru a obține-l.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!