• Nuevo
Huji Stivuire Construibil 8 Culori Set Creioane colorate, Conectați Stivă și de a Construi în Lateral și în Sus, Jucăriile Preferate de copii pentru Copii de Favoruri de Partid Rechizite Școlare în condiții de Siguranță Non-Toxic, Ușor de ținut (12)

Huji Stivuire Construibil 8 Culori Set Creioane colorate, Conectați Stivă și de a Construi în Lateral și în Sus, Jucăriile Preferate

clasificat:
RON 29.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Stivuire Creioane vine cu 12 construibil creioane colorate și 8 culori diferite : Galben, portocaliu, rosu, verde, albastru, violet, maro și negru.Mare pentru colorarea la domiciliu timpul de arte și meserii sau școala de colorat proiecte.Construibil Creioane vine cu un plastic snap butonul sac, ideal pentru curățarea și depozitarea.Perfect favoarea partidului cadou pentru orice blocuri petrecere tematică, copiii vor place să construiesc propriile creioane colorate.Construirea creioane orice mod doriți, stiva-le orizontal sau vertical și chiar alături.Dimensiune : 12 Conta (Pachet de 1).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!