• Nuevo
Dan Fiicele lui' Containere 1/4 x 20' Soba pe Lemne Usa Garnitura, Rotunde din fibra de sticla Coarda de Etanșare (1/4 x 20' ft. rola) de Înaltă Densitate Cazan Cuptoare de cocsificare Industriale Creuzet

Dan Fiicele lui' Containere 1/4 x 20' Soba pe Lemne Usa Garnitura, Rotunde din fibra de sticla Coarda de Etanșare (1/4 x 20' ft.

clasificat:
RON 23.90

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Veți Obține : 1/4" X 20' Soba Usa Garnitura de Frânghie Făcută În statele UNITE ale americii!!!.Frânghiile sunt construite de înaltă calitate de sticlă de tip E, care nu va arde și va rezista la expunerea continuă la temperaturi de 1000°F (540°C).Întotdeauna vine ca O singură BUCATĂ, NU mai multe bucăți mici.Rotunde Din Fibra De Sticla Coarda Aragaz Usa Garnitura.Acest material rezistă la cele mai acizi și baze; nu este afectată de cele mai înălbitori și solvenți; și este extrem de flexibil și adaptabil.Aplicații includ cazane, cuptoare de cocsificare industriale, cuptor, aragaz lemn usi; creuzet de ambalare și echipamente de control al poluării; temperatură înaltă de legare și siret cabluri; și mormoloc banda/garnitura frânghii de bază.Made In SUA!!! 1/4" Inch x 20' frânghiile sunt construite de înaltă calitate de sticlă de tip E, care nu va arde și va rezista la expunerea continuă la temperaturi de 1000°F (540°C).Acest material rezistă la cele mai acizi și baze; nu este afectată de cele mai înălbitori și solvenți; și este extrem de flexibil și adaptabil.Aplicații includ cazane, cuptoare de cocsificare industriale, cuptor, aragaz lemn usi; creuzet de ambalare și echipamente de control al poluării; temperatură înaltă de legare și siret cabluri; și mormoloc banda/garnitura frânghii de bază. (38 3 8).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!