• Nuevo
Revlon Totală de Culoare Permanenta a Parului Color, Curat și Vegan, Acoperire Gri Vopsea de Păr, 30 mai Întunecate Maro, 10.2 oz (Pachet de 3)

Revlon Totală de Culoare Permanenta a Parului Color, Curat și Vegan, Acoperire Gri Vopsea de Păr, 30 mai Întunecate Maro, 10.2

clasificat:
RON 19.94

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

CURAT ȘI VEGAN CULOAREA PĂRULUI : Noastre inovatoare curat și vegan de colorare a părului este formulat fără amoniac, parabeni, sulfați, silicon, uleiuri minerale, gluten, și ftalați.BLÂND PE PĂR : cremă hrănitoare formulă este blând pe păr și respectuos de scalp, și este infuzat cu canabis sativa (cânepă) ulei de semințe. 100% ACOPERIRE GRI : Bogat, vibrant culoare de păr care acoperă chiar și cele mai încăpățânate gri și durează până la 6 săptămâni!Schimba look-ul, sau să acopere părul gri, e alegerea ta!.UȘOR PENTRU a UTILIZA CULOAREA PĂRULUI SETURI : permanente, at-home kituri de colorare a părului sunt atât de ușor de aplicat, cu un simplu, dezordine-free, non-picurare formula. 16 BOTANICĂ ÎMBOGĂȚIT NUANTE : Botanică Îmbogățit Condiționat Luciu cu ulei de camelie este infuzat cu umbra specifice ingrediente : ulei de susan pentru vopsirea părului maro, negru-extract de ceai negru sau parul inchis la culoare, afine roșii, de culoarea parului, si musetel pentru blonde sau platină.Dimensiune : 3 Count (Pachet de 1) | Culoare : 30 mai Întunecate Maro.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!