• Nuevo
6 Bucati de Plastic PC-ul Ușă Cununa Cuier pentru Usa din Fata pentru Coroană de Crăciun Pe Usa Cuier, Potrivit pentru 0.14 să 0.16 Inch fanta Ușii, de 12 Inch, Clar (Transparent)

6 Bucati de Plastic PC-ul Ușă Cununa Cuier pentru Usa din Fata pentru Coroană de Crăciun Pe Usa Cuier, Potrivit pentru 0.14 să 0.16

clasificat:
RON 27.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Frumos meci : aceste ghirlanda umerase sunt potrivit pentru usi cu grosime mai mică de 2 cm, au o grosime de 3 mm pentru uși între 0,14 inci și 0.16 inch; ultra-light greutate de design vă permite să închideți ușa cu ușurință; vă Rugăm să rețineți că ușile în afara intervalului nu sunt disponibile, vă rugăm să cumpere cu prudență.Produse include : 6 clară și transparentă de plastic PC-ul ghirlanda umerase de măsurare 12 centimetri în lungime și 0,4 cm în lățime; Aceste calitatea transparent ghirlanda umerase sunt suficiente pentru utilizarea de zi cu zi, suficient pentru a decora ușile și chiar ușile vecinilor; vă Rugăm să acorde o atenție faptul că grosimea ghirlanda cârlig este de 3mm, asigurați-vă că golul de usa este mai mult de 3mm inainte de a comanda.Material : cununa umerase sunt realizate din PC robust din plastic, 3 mm grosime, se poate atârna în elemente mai ușoare până la 5 lire sterline de coroane de Crăciun, haine, decoratiuni, etc. Utilizarea pe scară largă : aceste wreathed cârlige sunt foarte bune pentru afișarea coroane de flori si decoratiuni de vacanță; Coroane de flori pot fi aplicate pentru a închide și magazin de pălării, paltoane, portofele, chei, brelocuri și mai mult pe cuier ușă accesorii.Fără șuruburi : nu necesită instrumente și este ușor de a plasa coroană de flori la ușă; nu vă faceți griji despre ușa ghirlanda cârlige zgâria la ușă sau deteriorarea suprafeței.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!