• Nuevo
Fbshicung Ac Magnetic Keeper Ace de Stocare Magnetice în Caz de Cusut pentru Quilting

Fbshicung Ac Magnetic Keeper Ace de Stocare Magnetice în Caz de Cusut pentru Quilting

clasificat:
RON 13.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Acul Magnetic Caz-O pungă de mărimea acului magnetic cuib deține numeroase ace intact pentru selectarea ușoară, este perfect pentru călătorii.Acesta este fabricat din material plastic de înalta calitate cu magnet.Este potrivit să-l pună în camera de zi,baie, dormitor, bucatarie sau birou, etc. Ușor pentru a Stoca-măiestrie Rafinat, rezonabil dimensiune si greutate redusa face mai ușor pentru a stoca și transporta.Ajuta să vă gestionați dvs. de muncă și viața de familie în ordine.Acest lucru la îndemână keeper este ideal pentru stocarea orice acul în condiții de siguranță.Culoare : Albastru.

Proprietățile

Tip De Element:
Ac De Stocare De Caz
Material:
Plastic+Magnet
Dimensiune:
7 x 8 x 1 cm / 2.75 x 3.14 x 0.39 in
Lista De Pachete:
1 x cutie de Depozitare :
Ac de Stocare de Caz este un îndemână 3-1/4-inch de 2-3/4-inch de 3/8 inch, carcasa din plastic, care este perfect pentru ace, ace, ac threaders și mult mai mult Cu un built-in magnetice foaie care deține instrumente mici în condiții de siguranță și sigur de pierdere. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!