• Nuevo
Tylu Cat Litiera Garnituri, 35 Conta Jumbo Litiera Pisicii Garnituri de Unică folosință foarte Mare Kitty Gunoi Saci cu Cordon pentru Cernerea Gunoi Pan Ușor Curat și Ecologic Pisica animale de Companie Consumabile (37x18 în)

Tylu Cat Litiera Garnituri, 35 Conta Jumbo Litiera Pisicii Garnituri de Unică folosință foarte Mare Kitty Gunoi Saci cu Cordon pentru

clasificat:
RON 39.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Jumbo dimensiuni】pisica garnituri cutie de măsură este de 37 x 18 inch cu banda elastica sunt alegerea perfecta pentru cele mai multe, mari sau foarte mari, gigant sau extra dimensiuni gigant kitty gunoi tigăi.Un total de 5 pachete, fiecare pachet 7, cu un total de 35 de ani. 【Durabil】Grele litiera pisicii sacul este fabricat din material gros, care nu este ușor să se rupă pentru a preveni urină sau gunoi de la scurgeri în litiera pisicii cutie, și poate rezista drăguț labe de pisica.Greutatea maximă este de 20 de lire sterline. 【Convenabil cordon】Cu un cordon de proiectare, , scoate nod, și apoi ridicați sac și aruncați-l în coșul de gunoi poate, economisind timp și efort, și nu va preaplin, sparge sau de a deveni murdar, foarte potrivit pentru iubitorii de pisici. 【Ușor de curățat】litiera Pisicii linie este născut pentru iubitorii de pisici, se face litiera curata o briza.Gol pisica litiera, fără mizerie și praf, doar lega și de a arunca, usor si igienic. 【Curăța în mod regulat】vă Rugăm să schimbați gunoi de linie în mod regulat.Chiar dacă nu vă amintiți, nasul va spune, iar pisica va, de asemenea,.Fi un harnic proprietar de pisică și ține-ți labe de pisica curat.Dimensiune : 35 PCS Non-poros de screening sac.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!