• Nuevo
Hicarer 4 Bucăți de Catifea Inel Cercel Cutie de Bijuterii Cadou Caz Cutii pentru Nunta Logodna Ziua de naștere și Aniversare (Negru)

Hicarer 4 Bucăți de Catifea Inel Cercel Cutie de Bijuterii Cadou Caz Cutii pentru Nunta Logodna Ziua de naștere și Aniversare (Negru)

clasificat:
RON 21.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Pachetul inclus : veți primi 4 piese caseta de bijuterii catifea în total; Observație : Bijuterii Nu sunt Incluse.În căutarea Elegant : pătrat stil design face inel cutie arata elegant, moale cutie de catifea pentru a proteja, menține inel sau cercei ține în siguranță în loc.Inel cutie de cadou : pentru nunta, de Crăciun, Valentine, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, absolvire, ziua de nastere, logodna, aniversare.Dimensiuni : cutia de bijuterii măsuri aprox. 5.4 x 5 x 4,5 cm/ 2.12 x 2 x 1.77 inch, slot de cutie de inel este de aproximativ 5 mm/ 0.2 inch; Nu de dimensiuni mari pentru o gamă largă de inele.Plus pentru cadou : cadou inel sau cercel pe o clară și delicată de fundal și orientată în sus, mai degrabă decât de stabilire a plat astfel încât să puteți obține efectul deplin de treabă frumoasă de bijuterii, a făcut-o.Catifea cutie de inel : Prezenta inel sau cercel pe un fundal elegant și cu fața în sus, mai degrabă decât de stabilire a plat astfel încât să puteți obține efectul deplin de treabă frumoasă de bijuterii, a făcut-o.Inel cutie de cadou : Ideal pentru ocazii importante astfel de propunere, de logodna, nunti, zi de nastere, aniversare, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Ziua Tatălui și de absolvire.Ușor de curățat : materialul este catifea, asigurați-vă că pentru a menține curat pentru că atrage puf, blana animalelor, dar o centrare rapid cu un sticky cu role le va curăța imediat.Caietul de sarcini Material : catifea moale folie întregul inel Stil cutie : cutie pentru inel sau cercei Dimensiune : aprox. 5.4 x 5 x 4,5 cm/ 2.12 x 2 x 1.77 inch, slot de cutie de inel este de aproximativ 5 mm/ 0.2 inch Pachetul include : 4 x Bijuterii cadou caz.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!