• Nuevo
8-Sertar Mare Capacitate Instrument de Piept,fier de Instrument de Piept cu Blocare, Cutie de scule cu Sertare Glisante si 4 Roti,Instrument Cabinet de Stocare Portabile Cutie pentru Garaj Depozit Nou(de culoare roșie)

8-Sertar Mare Capacitate Instrument de Piept,fier de Instrument de Piept cu Blocare, Cutie de scule cu Sertare Glisante si 4 Roti,Instrument

clasificat:
RON 82.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De asemenea, puteți folosi ca un cadou pentru Ziua Îndrăgostiților ziua Recunoștinței și de Crăciun. Set-top box poate fi plasat la partea de jos a casetei. ????【Multi-scop&scenarii de Utilizare】:Cu modernizate 8-sistemul de sertar, acest instrument de piept nu este doar pentru garaj!Este perfect pentru toate tipurile de hobby-uri sau de uz casnic, din resturi de rezervare, de grădinărit, de cusut, la ambarcațiunile de stocare.Există, de asemenea, solide suprafata de lucru de la partea de sus, astfel încât să puteți lucra în mod direct de mai sus.4"(L) x 13"(W) x 42. Acoperiș și ușa cabinetului cu un sistem de blocare, puteți pune dvs.Suprafața este acoperită cu rugină-dovada și anti-coroziune de acoperire, astfel încât este ușor pentru a curăța.1(H) Asigura 100% satisfactia clientului!Dacă aveți nevoie de ajutor de la primirea produsului, vă vom oferi soluții satisfăcătoare în termen de 24 de ore. ????【Asamblare ușoară】 : Instrument de cabinet de vin in 2 bucati pentru a vă permite de a le utiliza separat sau împreună.Puteți muta fără nici un efort, cu maner pe laterala.Acest instrument piept poate fi plasat într-o casă, garaj, depozit, etc.Set de instrumente nostru va fi cel mai bun partener pentru tine, dacă vă sunt angajate în reparații de mașini sau electrocasnice de reparare și de prelucrare a lemnului. Foarte durabil,se poate lucra direct pe banc de lucru robust.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!