• Nuevo
SUNLIN Mat de Dans pentru Copii de Varsta 3-12, Dance Pad Joc cu Lumini LED-uri, Volum Reglabil, Muzică Built-in, 3 Nivele de Provocare, de Crăciun, Ziua de naștere Jucarii si Cadouri pentru 3 4 5 6 7 8+ Fetele de Ani (35.4X36.6)

SUNLIN Mat de Dans pentru Copii de Varsta 3-12, Dance Pad Joc cu Lumini LED-uri, Volum Reglabil, Muzică Built-in, 3 Nivele de Provocare,

clasificat:
RON 119.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【DURABIL si ANTI-ALUNECARE】 Fabricat din grele material de vinil, acest Dans Provocare Mat este fără toxine și căptușit moale, ușor pentru a șterge.Această jucărie este conceput pentru a dura prin mai multe captivant joc de dans!. 【3 NIVELE de DIFICULTATE】Urmeze ritmul de built-in muzica, dans la indicii de la care se aprinde LED-ul de bord.Ținem pasul și să încerce să conteste 3 nivele diferite!Utilizeaza 3 x baterii AA. (nu sunt incluse). 【PORTABIL și UȘOR pentru a STOCA】 Dimensiune 35.4"X36.6".Se pliază ușor și magazine de frumos într-un dulap sau sub pat.O jucărie distractiv pentru întreaga familie, perfect pentru distracție în aer liber și în interior petrecere a juca!. 【De DEZVOLTARE BENEFICII】 Ia-ți copiii să lucreze în modul cel mai distractiv!Această jucărie încurajează mana-ochi de colaborare și de activitate fizică.Copiii vor câștiga încrederea de joc.Un mare succes pentru copii și copii mici. 【Un MARE CADOU PENTRU COPII】 nu pierdeți Niciodată acest Dans Mat Joc, dacă sunteți în căutarea pentru o perfectă de Crăciun sau de ziua de nastere cadou!Încânta copiii cu darul suprem și pregătiți-vă pentru ore de distracție, cu muzică , sunete, și de acțiune!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!