• Nuevo
TTAD 31 inch Săgeți de Carbon Verde Pene de Curcan de Direcționare Săgeți tir cu Arcul cu Șurub-în Domeniul Sfaturi de Vânătoare și Practică(12 bucăți)

TTAD 31 inch Săgeți de Carbon Verde Pene de Curcan de Direcționare Săgeți tir cu Arcul cu Șurub-în Domeniul Sfaturi de Vânătoare

clasificat:
RON 29.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

31inch săgeți de Carbon Diametru de 7,8 mm a coloanei Vertebrale 500 Greutate 33g.De direcționare săgeți cu 5 inch Direct Pene de Curcan.Ele sunt solide si bine facute,Schimbătoare de săgeți perfect pentru vânătoare arc/direcționare practică.Acestea sunt foarte greu de săgeți spined pentru 30-50 de lb.Tir cu arcul pentru Recurve arcul și Arc.Material : Carbon și Stickers Length : 31" Fletching : Full Green Shield 5" pene de Curcan diametru Ax : Exterior 7.8 mm Interior 6.2 mm Point sfaturi : 100 de cereale Direct de gradul de intensitate bună este mare.Poate fi folosit în mod repetat pentru o lungă perioadă de timp.Nu împușcat împotriva perete de beton sau orice substanță greu.Acest lucru poate deteriora săgeți.Utilizați un arc corespunzătoare.Fotografiere de la un arc cu atragă greutate peste valoarea recomandată poate duce la deteriorarea arcul și săgeata.Dacă penele sunt deformate ca urmare a stors de transport, acestea pot fi restaurate cu aburi.* Vă rugăm să ne contactați în mod liber dacă aveți orice întrebări, și vom aborda problemele pentru tine în termen de 24 de ore.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!