• Nuevo
Bijuterie de Piatra Regele 925 Sterling Silver Red a Creat Ruby Femei Inel (8.60 Cttw Smarald Tăiat Disponibile 5,6,7,8,9)

Bijuterie de Piatra Regele 925 Sterling Silver Red a Creat Ruby Femei Inel (8.60 Cttw Smarald Tăiat Disponibile 5,6,7,8,9)

clasificat:
RON 99.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Selectați Dimensiunea pentru a vedea politica de returnare a produsului.MĂSURĂTORI : 14x10mm Smarald Tăiat Roșu Creat Ruby, 2x2mm Rotunde Albe de Zirconiu.Total Greutatea în Carate este 8.60 cttw.FABRICAT : din Argint 925 cu 925 de timbru.Statele UNITE ale americii pe bază de COMPANIE ȘI SERVICII : bijuteriile Noastre trece extinse de calitate punctele de control înainte de a fi livrat la tine.În (foarte) puțin probabil în cazul în care nu sunteți mulțumit, pur și simplu a reveni pentru o rambursare de 100% .EXCELENT CADOU pentru ziua de nastere, aniversare, sarbatori, cadouri de crăciun, de absolvire, de Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Vă Mulțumesc sau pur și simplu "mă Gândesc la Tine".INCLUDE CU SCOPUL de : Toate elementele noastre vin în ambalaje corespunzătoare asigurându-vă că sunt gata pentru a fi oferita cadou la sosire.Ambalajele noastre variază de la superba cutii de carton cu insertii de spuma pentru securitate, la elegant finisaj de lemn cutii cu insertii de pluș.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!