• Nuevo
Swingline Capsator, Prindere Optima Compact Desktop Capsator 25 Coli Capacitate, Gem Gratuit, Argint (87816) (S7087816B)

Swingline Capsator, Prindere Optima Compact Desktop Capsator 25 Coli Capacitate, Gem Gratuit, Argint (87816) (S7087816B)

clasificat:
RON 33.66

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

PREMIUM CAPSATOR METAL – metal Puternic construcție asigură durabilitatea acestui convenabil, compact capsator.CONCEPUT PENTRU UTILIZAREA PORTABILE – capsator Compact, încape cu ușurință pe un mic birou sau în palma ta.Deține până la 105 capse.Utile low-discontinue indicator vă permite să știți când este timpul pentru a umple din nou.MOALE, CONFORTABIL de PRINDERE – O moale, mâner ergonomic asigură că mâna ta rămâne confortabil și să nu alunece în timpul capsare.Elegant, capsator ergonomic oferă confort și durabilitate.FIXEAZĂ 25 FOI – Acest capsator cutii un pumn, cu un procent de 25% capacitate mai mare decât cele mai compacte capsatoare.Se incheie până la 25 de coli.Funcționează cel mai bine cu Swingline Optima sau S. F. 3 capse, care au ¼ " picioarele.Se DESCHIDE PENTRU CAPSARE – capsator Mic permite, de asemenea, ușor de capsare.Tac ziarele de la un buletin de bord, stâlp de telefon, sau pe altă suprafață verticală cu ușurință, prin simpla deschidere la partea de sus a capsator.Culoare : 01 Argint | Stil : Compact.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!