• Nuevo
Radar-Detector-de-Masini,2022 Nouă Versiune Laser Detector Radar cu Voce Prompt Viteza,Viteza Vehiculului,Sistem de Alarma, Display LED,City/Highway Mode,Auto 360 de Grade de Detectare pentru Autoturisme (Albastru)

Radar-Detector-de-Masini,2022 Nouă Versiune Laser Detector Radar cu Voce Prompt Viteza,Viteza Vehiculului,Sistem de Alarma, Display

clasificat:
RON 199.94

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Gama extrem superheterodină Tehnologie】-Laser auto de 360 de grade de detectare cu super-rapid matura circuite, oferă un plus de raza de detecție și cel mai bun posibil avertisment prealabil pentru chiar cel mai rapid radar arme Detecteaza Banda Ku pistol radar utilizat în prezent în Europa Gama Extrem superheterodină tehnologie, cu super-rapid matura circuite, oferă un plus de raza de detecție și cel mai bun posibil avertisment prealabil pentru chiar cel mai rapid radar arme. 【Larga Gama de Detectare】-detector de Radar cele mai recente pop mode radar gun (super-fast instant-on mode) Acest Radar poate Detecta orice stabil sau mobil Radial Monitor Viteza de 250-2500 înainte. 【Sistem avansat】-viteza Relativă de detectare automată a dezactiva sistemul, care elimină practic alerte false și opririi caracteristică va face detectorul nedetectabil de catre disponibile în prezent detector de radar-detectoare. 【Răspuns rapid】-atunci Când detectează o poziție, cu laser detector radar vă va spune de a face un sunet pentru a vă arăta se apropie de viteza dispozitiv de detectare, astfel încât să puteți confirmă viteza pe tronsonul de drum.Oferă imunitate completă la VG-2 detector radar-detectoare; Electronic amintește detector de radar setare pentru o perioadă nedeterminată de timp, chiar cu puterea de eliminat. 【Risc-Free Încercare】-Vine cu 1 x Detector de Radar, 1 x Cablu de Alimentare, 1 x Anti-Alunecare Mat și ambalaj cutie cu ghid de utilizare; Ne-am angajat să oferindu-vă cu înaltă calitate produse de securitate.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!