• Nuevo
KYYET Compatibil cu Tesla Model 3 Model Y Coloana Capac de Schimbare a vitezelor Maneta Volan Interior Accesorii de Protecție(Negru Lucios)

KYYET Compatibil cu Tesla Model 3 Model Y Coloana Capac de Schimbare a vitezelor Maneta Volan Interior Accesorii de Protecție(Negru

clasificat:
RON 49.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Montarea】Compatibil cu Tesla Model 3 Y. fibra de carbon stil coloana capac de schimbare a vitezelor este precis se potrivesc pentru toate modelele 3 și Modelul Y. Deja testat pe mai multe model 3/y masini. 【 Materiale de înaltă calitate】suprafața coloanei de direcție schimbare capacul este din fibra de carbon finisaj efect.Tot durabil de înaltă calitate material ABS de calitate.Preț mult mai ieftin decât reală material de fibra de carbon.Nu este ușor decolorat si uzat.Mai mult tactile în căutarea și atingerea. 【Ușor de instalat】 Frumos se potrivesc.Adoptă un design încorporat, doar rotiți-și alinieze poziția și apăsați it.By eliminarea 3 M bandă adezivă pe partea din spate a coloanei schimbare capac.Astfel încât să puteți instala cu ușurință și rapid, fără griji despre a deteriora vehiculul dumneavoastră. 【Decor Perfect】coloana schimbare capac pastreaza Modelul 3 mai vizibil, High-end, atmosferice și aspect sportiv.Absolut, mai mult de primă clasă.Se înfășoară întregul Schimbătorului de Viteze ermetic și se potrivește cu orice culoare de masina. 【Aspect frumos și Anti-scratch】Schimbătorului de Viteze Capac de înaltă calitate plastic ABS.Puternic și Durabil , și să se asigure de imbatranire, zgâriat pentru totdeauna.Decor Perfect pentru exterior corp accesorii.Design Popular păstrează de lux și vizibil, instantaneu modernizarea aspectul său.Culoare : Negru Lucios.

Proprietățile

Material:
ABS
Se potrivesc:
Compatibil cu Tesla Model 3/Y
Caracteristici:
Decor Si Protectie
Culoare:
Negru Lucios
Pachetul Include:
2xPaddle Schimbator de Extensie Capac (Stanga+dreapta) :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!