• Nuevo
Scaunul de Pânză, Material Consumabile Durabile cu 2 buc pentru cei Mai mulți Oameni pentru Casual Scaunul de Regizor(Alb)

Scaunul de Pânză, Material Consumabile Durabile cu 2 buc pentru cei Mai mulți Oameni pentru Casual Scaunul de Regizor(Alb)

clasificat:
RON 33.58

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Acest casual scaunul de regizor de acoperire este un substitut perfect pentru comun scaunul de regizor.Nu aveți nevoie de a cumpăra un scaun nou, se poate face să vă confortabil.Vă rugăm să asigurați-vă că scaunul dimensiune este potrivit pentru alternativa panza.Fabricat de înaltă calitate, materiale de propagandă electorală, durabil și ușor de purtat, are o durată lungă de viață.Pachetul include 1 set de casual director scaun de acoperire, inclusiv înlocuibile dezbate și spătarul scaunului, 2 buc in total, suficient pentru tine de a înlocui, atunci când de curățare. (Vă rugăm să rețineți că scaunele nu sunt incluse). 2 dimensiuni, 52cm x 42cm + 52.5 cm x 19.5 cm, satisface nevoile dumneavoastra diferite.Culoare : Alb.

Proprietățile

Starea:
100% De Brand Nou
Tip De Element:
Scaunul De Pânză De Acoperire
Material:
Panza + Băț De Lemn
Greutate:
Approx. 138g-245g / 4.8oz-8.6oz
Culoare Opțional:
Albastru, Colorate, Negru, alb
Model:
994338
De Dimensiuni Mai Mici:
Aprox. 52.5 x 19.5 cm / 20.6 x 7.7 în
De Mari Dimensiuni:
Aprox. 52 x 42cm / 20.5 x 16.5 în
Stick Lungime:
Aprox. 41cm / 16.1 în
Lista De Pachete:
2 x Scaun Panza Acoperi :
2 x Stick Accesorii :
1. Vă rugăm să permiteți 0-2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare. Vă mulțumim pentru înțelegere. :
2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real. Vă rugăm să ia& :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!