• Nuevo
CreativePF [4pk5.5x8.5bk] Negru de Teatru Cadru, Deține 5.5x8.5-inch cu mass-Media Instalat Umeraș și de Șevalet (4-Pack de Teatru de Lege nu sunt Incluse)

CreativePF [4pk5.5x8.5bk] Negru de Teatru Cadru, Deține 5.5x8.5-inch cu mass-Media Instalat Umeraș și de Șevalet (4-Pack de Teatru

clasificat:
RON 179.90

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

DESIGN - Satin Negru laminat subliniind orice mass-media de măsurare 5.5 de 8.5-inch.DISPLAY - Atârnă pe perete cu instalat cuier sau de sine statator pentru un plus de versatilitate.MATERIALELOR - Inginerie eco-friendly laminat lemn (MDF) pentru o calitate consecventă și longevitate, putere maximă de sticlă, pal Alb pentru un plus de protecție, suport bord cu șevalet inclusiv cuier din metal și Individual, cu mâneci lungi.DIMENSIUNI - 5.5x8.5-inch cu deschidere în interior pentru a stoca până la 1/8-inch revista presei, 5x8-inch vizibile fereastră și 7x10-inch dimensiuni exterioare.GARANȚIE - Familie deținut și operat de 100% Satisfacție de Garantare.Cantitate Pachet : 4 | Culoare : Negru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!