• Nuevo
APL Display ochelari de soare Titular - ochelari de Soare Rack Suportul de Ochelari/Ochelari de Titular/ochelari de Soare Organizator Suport pentru Acasă sau Magazin de Ochelari de Afișare (Negru, Dublu Turn)

APL Display ochelari de soare Titular - ochelari de Soare Rack Suportul de Ochelari/Ochelari de Titular/ochelari de Soare Organizator

clasificat:
RON 65.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????Un singur Turn de 12 perechi de eyewears, economisi spațiu sertar și găsi ochelari de soare cu ușurință.Ideal pentru a utiliza pentru counter/ table top, perfect prezenta eyewears și ține-ți pahare curate. ????Dimensiune : 16.1"H x 15.2"W x 14.4"D , Material : Densitate Medie Mdf, suport pentru ochelari de Soare cu o bază dreptunghiulară, care face stă ferm și constant pe masă. ????Ochelarii cu display stand este simplu de asamblat si usor de utilizat, ideal pentru ochelari de citit, de zi cu zi ochelari sau ochelari de Soare Organiza. (ochelari nu sunt incluse). ????Ochelari de titular stand de vorba cu eleganta si stil simplu, poate evidenția lucrurile.Potrivit pentru expoziții de display, ecran magazin, acasa, ornament, personal de stocare și ochelari de soare colector. ???? ???? ????Dacă primiți deteriorat ochelari de soare de haine , vă rugăm să trimiteți e-mail la noi cu poze, vă vom trimite stand de afișare la tine asap.Și dacă pachetul este lipsă șuruburi, de asemenea, trimite e-mail la noi, le putem oferi pentru tine.Prioritatea noastră este că sunteți mulțumit cu noastre de ochelari de soare display stand.Ideal pentru shop counter display și acasă uz personal, nu numai această poziție face mai ușor pentru a stoca dvs. de ochelari de pe dulap, baie sau dulap, ideal pentru setările de vânzare cu amănuntul, precum și.Suport pentru ochelari de soare stand de vorba cu eleganta si stil simplu, poate evidenția lucrurile.Minunat elementul de afișare pentru acasa sau uz comercial.Dimensiune : 16.1"H x 15.2"W x 14.4"D. Material : Lemn/ Densitate Medie Mdf.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!