• Nuevo
XIALUO Doc Linii de Barca Corzi 4 Pack 1/2 X 15' Premium 32 De Componente Industriale Nailon Barca de Acostare Marin Corzi de Andocare Linie, Sigilat la Căldură Urmă cu 12 Ochi Buclă pentru Andocare (Negru)

XIALUO Doc Linii de Barca Corzi 4 Pack 1/2 X 15' Premium 32 De Componente Industriale Nailon Barca de Acostare Marin Corzi de Andocare

clasificat:
RON 57.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✔PROFESIONALE TERMINAT : doc linii cu profesional îmbinat 12" ajur, în 15 x 1/2".Include cordon sac de depozitare , pentru depozitare ușoară de liniile atunci când nu este în uz.Profesional biciuit la ochi gât, tratate termic și biciul închis la sfârșitul anului.Dureaza mai multe sezoane fără uzura sau dezlegarea. ✔MARIN-CLASA BARCA CORZI : Asigura nava ta în grave intemperii.Noastre superioare marine de calitate dublu împletit funii sunt perfecte pentru locuri de muncă.Ele sunt ultra puternic și nu va roade sau enerva.Ele pot rezista la toate efectele negative ale mediului, inclusiv sarea obișnuită, de mucegai, de petrol și razele UV.Sarcini grele pot fi ușor legat fără să vă faceți griji că nailon coarda va încurca sau roti.Deși marina frânghie de nailon este foarte puternic, se va ține barca ta e vopseaua intactă. ✔UȘOR DE MANEVRAT și FABRICATE PENTRU a DURA : în Timp ce proiectat pentru o putere superioară, aceste premium Doc Linii sunt moi la atingere și ușor de manevrat.Rezultatul final este fiabilitate, durată lungă de viață și adevărata valoare.În același timp, suntem un producător cu mulți ani de experiență în alpinism coarda de fabricație.Am adoptat un design special de alpinism coarda pentru a se asigura că funia este indestructibil. ✔MULTIPLE UTILIZĂRI & AMBALATE PENTRU COMODITATE : utilizate pe scară Largă ca prova/pupa și recomandat pentru tethering de dimensiuni mici și medii bărci, care sunt nu mai mult de 35 de metri în lungime.Pe aceste doc coarda puteți găsi utilizări multiple ,nu doar de andocare coarda soluție-au o încercați pentru proiecte care deține cort în camping,transport și se deplasează bunurile dumneavoastră, cum ar fi mobilier si casa mare de aparate,legarea copaci. ✔100% GARANȚIE de SATISFACȚIE - Dacă nu sunteți mulțumit cu doc linii pentru orice motiv, să ne anunțați și vom avea grijă de tine!.Când barca ta este departe de sale regulate de alunecare sau de acostare, aveți nevoie pentru a avea unele desemnat de nailon linii de la bord, de preferință cu îmbinat ochii, gata de utilizare atunci când vei lega pe undeva.Când aveți nevoie pentru a pregăti cadouri pentru prieteni și rude, un cadou cu frumoase și interesante de ambalare și de calitate doc linie.XIALUO dock-line este cel mai bun chocises!Atât capacul și de bază sunt fabricate din cea mai înaltă calitate, clasa marin nailon, oferindu-vă mai puternic și mai ușor să se ocupe de linie.Prin design, 32 fire de coarda se adaugă, făcându-l o combinație ideală de reducere a întinde și creșterea absorbție de șoc.Vom adopta sistemul de siguranță de carabină catarama de a asigura durabilitate maximă, întindere și șoc absorbție. 12 inch profesionale de cusut eyelet Each PWC doc linie are un supradimensionate 12-inch gaură, care poate repara cu ușurință erorile PWC pentru aproape toate dimensiunile de andocare clemă de panouri.Ce este Inclus?4 Pachet de Andocare Barca Lines Big si Respirabil sac de depozitare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!