• Nuevo
YADSHENG Dulap Minimalist Modern, Dormitor Dulap cu Două Uși pentru Copii Mici Dulap Camera Copiilor Dulap Dulap de Depozitare Dormitor Cabinete (Culoare : Natural, Dimensiune : 139x55x73cm)

YADSHENG Dulap Minimalist Modern, Dormitor Dulap cu Două Uși pentru Copii Mici Dulap Camera Copiilor Dulap Dulap de Depozitare Dormitor

clasificat:
RON 1259.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Mai mult spațiu în dulap, în orice cameră din casa ta.Multi-Funcție : Depozit de cărți, jucării, material sertare și alte diverse obiecte de uz casnic,lumină greutate, dulap, de asemenea, prefect pentru depozitare.Spațiu mare : garderoba are spatiu mare pentru tine de a pune haine,jucării sau alte umpluturi,a variat de spațiu pentru diferite umpluturi,puteți stoca cărți,chei,decoratiuni sau alte elemente.Moderne : designul minimalist din orice casa, ușor de transportat și ușor de a trăi,comod de utilizat si asamblat,Acesta poate fi un perfect decor acasă.Robust : Este excelent pentru fiabilitate și durabilitate, făcându-l de zi cu zi a organizației.Dimensiune : 139x55x73cm | Culoare : Natural.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!