• Nuevo
QWp Dumbbell Rack Rack Gantera, 10-Tier Gantera Stand Vertical Greutate Gantera Rack economie de Spațiu Dumbbell Rack de Stocare pentru sală de Gimnastică Acasă de zi cu Zi de Antrenament Gantera Stand (Culoare : Negru(10 Nivele))

QWp Dumbbell Rack Rack Gantera, 10-Tier Gantera Stand Vertical Greutate Gantera Rack economie de Spațiu Dumbbell Rack de Stocare

clasificat:
RON 193.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Păstrați-vă greutăți organizat și de pe podea, se potrivește cele mai multe dimensiuni de gantere, kettlebells, și mingi medicinale. ★ Largă Aplicare : dumbbell rack poate fi folosit pentru fix gantere, gantere cauciucate, pictat gantere, baie gantere și alte specificații de gantere. ★ Este atent prelucrate și proiectat cu oțel de înaltă calitate materiale.Este rezistent și durabil. ★ Capetele de jos sunt echipate cu D-în formă de baze pentru a face dumbbell rack mult mai stabil. ★ Echipat cu șuruburi pentru a strânge și de a repara, mai stabil și mai sigur.Culoare : Negru(10 nivele).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!