• Nuevo
QWp Dumbbell Rack 10 Nivel de Oțel Dumbbell Rack Stand Numai de uz Casnic Galvanizare Dumbbell Rack Echipamente de Fitness Sală de fitness Greutate suport pentru Gantere Gantera Stand (Culoare : Negru)

QWp Dumbbell Rack 10 Nivel de Oțel Dumbbell Rack Stand Numai de uz Casnic Galvanizare Dumbbell Rack Echipamente de Fitness Sală de

clasificat:
RON 1534.16

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Păstrați-vă greutăți organizat și de pe podea, se potrivește cele mai multe dimensiuni de gantere, kettlebells, și mingi medicinale.Rama de design maximizează spațiu de stocare gantere sau verticale de moda, și să păstreze locul curat, ușor de acces și magazin de gantere.Dumbbell rack, nu includ gantera greutăți.La modă : rack gantera este foarte potrivit pentru gantere, se poate sta sau trece gantere.Designul face mai elegant și face sport mai interesant.POTRIVIT PENTRU UTILIZAREA ACASĂ – Bucurați-vă de zi cu zi regim de exercitii cu greutati raft de depozitare!Acum puteți efectua antrenamentul la timpul tau preferat in casa ta, oferind un mod convenabil și bani de economisire modalitate de a obține un instalator și corp sănătos!.Culoare : Negru.

Proprietățile

Negru Mat :
Conținutul pachetului:
1*Dumbbell Rack :
Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse. :
Notă:
Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!