• Nuevo
ELANTRIP Balance Bike, Cadru din Aliaj de Magneziu Copilul Biciclete,Potrivit pentru Copii cu Vârsta de 2-5 Ani Copii Drăguț Copil din Prima Fara Pedale Sport Echilibru Bicicleta 12 inch cu Scaun Reglabil, Albastru.

ELANTRIP Balance Bike, Cadru din Aliaj de Magneziu Copilul Biciclete,Potrivit pentru Copii cu Vârsta de 2-5 Ani Copii Drăguț Copil

clasificat:
RON 179.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????MATERIALE AEROSPAȚIALE:copilul echilibrul de biciclete este fabricat din aliaj de magneziu, cu densitate mare, putere mai mare decât alte materiale, lumină greutate, rezistență puternică la fractură și aer coroziune, echilibrul de biciclete pot fi folosite pentru mai mult timp. ????TEHNOLOGIA AVANSATĂ:principalul cadru al copiilor noștri echilibru biciclete este realizat dintr-o bucată de turnare, și totul este netedă, fără sudură, care este mai puternic și mai durabil. ????De ÎNALTĂ CALITATE EVA ANVELOPE : Nostru Elantrip echilibrul biciclete utilizare rezistent la înțepare EVA polimer anvelope,Nu este nevoie pentru a umfla se pot întâlni o varietate de teren de echitatie, Toate materialele sunt ecologice și non-toxice, care garantează pe deplin siguranța copilului. ????SCAUN REGLABIL:copilul echilibru bicicleta este echipat cu un scaun moale și non-alunecare mâner.În același timp, înălțimea scaunului poate fi reglată, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la înălțimea copilului, și poate fi reglată cu ușurință în orice moment. ????ÎNVAȚĂ SĂ PLIMBARE RAPID:Noastra de nici o pedala de bicicleta este un excelent motocicleta entry-level, care poate ajuta copilul dumneavoastră a îmbunătăți echilibrul, rezistenta si coordonare, în timp ce, de asemenea, aduce o mulțime de distracție.Pentru primii piloti, a fost primul perfectă echilibrul de biciclete și un cadou foarte frumos.Echilibrul nostru bicicleta are caracteristicile de lumină și ușor de transportat, anti-shatter, scaun moale, non-alunecare mâner, EVA materialul este netoxic și inofensiv, verde și sănătos, etc.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!