• Nuevo
REFUN [3 PACK] Ecran Protector pentru Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Ușor de instalat, Bule de aer, Caz Prietenos, ID-ul de Amprente este Compatibil, Rezistent la zgarieturi Flexibil Clar TPU Film (S21 Ultra (6.8 INCH))

REFUN [3 PACK] Ecran Protector pentru Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Ușor de instalat, Bule de aer, Caz Prietenos, ID-ul de Amprente

clasificat:
RON 23.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Compatibil doar cu Samsung Galaxy S21 5 G Ultra (6.8")】Refun Ecran Protector pentru S20 Ultra este special conceput pentru Samsung Galaxy S20 Ultra 5 G(6.9 inch) numai, nu se potrivesc pentru orice alte modele, cum ar fi Plus S20, S21 Ultra.Singurul lucru care contează este să cumpere corectă protector în funcție de dimensiunea ecranului.Se obține o etanșare perfectă în jurul valorii de marginile ușor curbate și de a oferi dreptul de suma de protecție și durabilitate.Vă rugăm să confirmați modelul de aparat mai întâi înainte de a cumpăra. 【Acoperire completă și Cazul Prietenos】Refun de protecție sunt realizate din material flexibil TPU, care aderă la marginile curbate perfect.Diferită de sticla protector, care nu a aderat bine la marginea de telefoane cu sticlă curbată margini, astfel încât praful s-ar colecta dedesubt în spațiul gol.Între timp, În scopul de a face caz prietenos, ecran protector de frunze foarte mic decalaj între rama de la ecran.Având o gaură pentru față se confruntă camera nu face poze cu ea neclare. 【HD Clare și Senzor de Amprentă digitală】Refun ecran protector pentru galaxy s21 ultra este ultra subtire pentru HD clare și netede la atingere.Amprente și touch funcționează ca și cum ar avea nici protector.Senzorul de amprentă digitală funcționează perfect și claritatea ecranului este afectată de acest ecran protector. 【Instalare ușoară, Fără Apă Necesare】Vine cu o Poziționare Instrument care se introduce în portul de încărcare, astfel încât să puteți aplica ecran protector uniform și nu trebuie să vă faceți griji despre poziționarea exactă.Nu umed de instalare astfel încât nu este nevoie să așteptați pentru uscare, trebuie doar să utilizați kit-ul de instalare care a inclus și pune filmul pe pas cu pas, urmați de instalare video, chiar dacă sunteți un proaspăt pentru aplicarea protector de ecran, puteți, de asemenea, pune filmul pe telefonul Samsung Galaxy S21 Ultra ușor și rapid. 【Auto-Vindecare si Fara Bule de aer】TPU material este flexibil, are limitată "auto-vindecare" puteri pentru mici zgarieturi, bule și imperfecțiuni, ei pe film va fi în mod automat a dispărut în termen de 24 de ore.Veți avea un balon liber de ecran protejat(cu condiția să urmăriți video sau de a citi pic inclus manual pentru a instala).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!