• Nuevo
EliteKids Mare Magie Practică Caiet pentru Copii. Groove Scrisoare Contur Carte Alfabet, Fonetica și Scrisul Carte în limba engleză. Pre-K și Grădiniță Registru de lucru cu Copie Carte de Magic Pen.

EliteKids Mare Magie Practică Caiet pentru Copii. Groove Scrisoare Contur Carte Alfabet, Fonetica și Scrisul Carte în limba engleză.

clasificat:
RON 15.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Mare pentru copii idee de cadou setați-le pentru succes de la început.Magia noastră Caiet pentru Copiii serie foloseste pentru copii prietenos, cu litere mari (0.71" înalt scrisoare de capital și 0,35" înalt litere mici) și spațiu adecvat între litere care ajuta mâini mici urmați confortabil groove calea de a urmări între linii. 10 Pagini reutilizabile groove contur Alfabet de Urmărire Carte : Cu alfabetul, fonetica și desen, copii în vârstă de 3-4 la clasa întâi vor deveni competenți în a scrie scrisori în timp ce sună-le prin distracție progresivă fonetica activități, care ajută la dezvoltarea de strategii de sondare din cuvinte necunoscute în citire și scriere.Cu Cerneala Invizibila Pixuri!Copiii adora scris în carte de magie cu cerneală magic!Și vei iubi stiind fiecare magie practică copie carte este reutilizabil până în ziua în care au "absolvit" de scrisori de învățare și gata de Cuvinte la Vedere!Vine cu (1) Pen Shell, (5) Pen Magie și Rezerve (1) de Prindere Stilou.De Două Ori Mai Mare!Cel mai magic scris cartea pentru copii sunt 5x7", dar asta e prea mic.Chiar și de către adulți standarde!Elite Kids Magic Copie Carte este 8.5x11" cu o grosime de 300 g de pagini.Fiecare cu numere impare pagină este canelat pentru a urmări scrisori.Nostru hard cover are colturi curbate pentru a proteja copiii, pentru că ei vor să-l peste tot!.De ce Handers Stânga ar Trebui să-L Folosească Prea : în Timp ce noastre unice lefties va lupta cu spirala obligatorii, este o bună practică pentru a le ajuta să dau seama ce funcționează, înainte de "lumea reală", le-a aruncat în adânc.Set copii pentru succes chiar de la început cu o Magie Practică Carte, de Elite Kids.Când copiii învață să scrie, este esențial ca nimic nu interferează cu motivația pentru învățare este destul de greu, fără teeny tiny cărți, teeny tiny litere și subțire pagini care par ca au descoperit cum să se aplice dreptul de presiune cu instrument de scris.Așa că am creat o Magie Caiet de Serie, care este mult mai mare, cu litere mari, groase de pagini și uluc contur, astfel încât copiii dvs. sunt setate pentru a avea succes, chiar de la început.Aceasta Carte : ABC, Fonetica, Desen și Rimă.Cu Magic Pen, Rezerve de Stilou și creion Grip!.Cu ABC, fonetica și desen, copii de la 3 ani la clasa întâi vor deveni competenți în modul de a scrie scrisori, cum să sune din ele, cum să le folosească, și cum să rimeze!Și mai mare de design îi ajută să facă mai rapid și mai ușor.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!