• Nuevo
DragonflyDreams Ghidat de Lectură Benzi,Dislexie Instrumente pentru Copii,pline de culoare, Suprapuneri de Text pentru Cititorii Timpurii,ADHD Degetul Trackere Evidenția,2 Set(Albastru,Alb,Galben)

DragonflyDreams Ghidat de Lectură Benzi,Dislexie Instrumente pentru Copii,pline de culoare, Suprapuneri de Text pentru Cititorii

clasificat:
RON 11.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

❤Materiale de calitate : Realizate din PVC de înaltă calitate, flexibil și ușor de curățat, durabil construcție rezistă daune pentru utilizarea de lungă durată. ❤Face lectura mai placuta : plastic Colorat permite copilul pentru a vedea contrastul dintre cuvintele de pe pagină, reduce în mod eficient de lectură de stres, și de a stimula interesul copiilor în lectură. ❤Ajutor se concentreze și conventration : Acest cititor de benzi ajută pentru a limita tranposing de cuvinte și litere.Mare pentru a ajuta dislexie și lupta cititori evita sărind peste linii și consolidarea competențelor de citire. ❤Lectură funcția de marcă : Compact și ușor, super-subțire design face calm benzi, de asemenea, convenabil pentru a fi folosit ca marcaj pentru a eticheta pagina de lectură.De asemenea, ușor de a efectua, atunci când capul de clasă sau biblioteci. ❤Dislexic adhd autism întârziată helper : Un instrument de mare pentru cititorii emergente și cititorii cu nevoi speciale, care are o lectură problemă, cum ar fi re-lectură linii,pierderea de concentrare, sau a citit prea aproape de pagina.Potrivit pentru familii, săli de clasă, birouri și biblioteci.Pachetul Include 2 Seturi (4 Inele Detașabile și 8 Baghete).Culoare : Albastru,alb,galben.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!