• Nuevo
20BUC Rotund din Plastic LDPE Stoarce Sticle Naturale Boston Sticle Rotunde de Distribuire Sticle cu poftă de mâncare de Top Capac pentru Meșteșuguri, Artă, Lipici și Mai mult(8.5 oz, Clar)

20BUC Rotund din Plastic LDPE Stoarce Sticle Naturale Boston Sticle Rotunde de Distribuire Sticle cu poftă de mâncare de Top Capac

clasificat:
RON 53.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Material rezistent】 : Fabricat din plastic de premium, non-toxic, reutilizabile, moale pentru a stoarce; sticlă transparentă vă permite să identifice conținutul. 【Pachetul Include】20 buc sticle de plastic, de 8,5 grame/250ml, 1.9" în diametru, 7.2" în înălțime. 【Poftă de mâncare Capace】Fiecare sticla are 2 capace - negru și alb, poftă de mâncare pentru a deschide și răsuciți înapoi pentru a închide. 【Aplicarea】utilizate pe scară Largă pe arte & meserii (lipici, vopsea, vopsea, glitter, vopsea, cerneală) sau sosuri (ketchup, muștar, maioneză, ulei, miere, etc). 【Depozitare】Mare pentru stocarea și distribuirea multe tipuri de lichide, inclusiv uleiuri, solvenți și legate de alimente.Pachetul inclus : 20 Pachet de Distribuire Sticle cu poftă de mâncare de Top Capac Material : Fabricat din material plastic de înalta calitate, rezistent și durabil Dimensiuni : Diametru : 1.9",sticla inaltime : 7.2",capacitate : 8.5 oz,sticla clara corpului.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!