• Nuevo
Yoga EVO Antrenor Abdominale Kit - Ab Wheel + Genunchi Pad - Ab Trainer Echipamente de Fitness (Ab Wheel + Genunchi Mat Set)

Yoga EVO Antrenor Abdominale Kit - Ab Wheel + Genunchi Pad - Ab Trainer Echipamente de Fitness (Ab Wheel + Genunchi Mat Set)

clasificat:
RON 97.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

CONSTRUI O BAZĂ PUTERNICĂ – Yoga EVO Ab wheel permite una dintre cele mai de bază și partea superioară a corpului exerciții de tonifiere.Acest exercițiu întărește puterea în zona de bază, care te face mai Stabil Și mai Puternic în alte exerciții, activități și sport.BUCURAȚI-vă de VERSATILITATE - Sculpta Și Tonul abdomenul, spatele, bratele si muschii, dar, de asemenea, picioarele și fundul.Roata nu te limita la un singur exercițiu.Vezi prospectul pentru mai creativ Ab Roata exerciții.SIGUR si DURABIL – roata este fabricat din PP (Polipropilena), care este semi rigid, dur material, cu bun oboseală, căldură și stres-rezistență la fisurare.Mânerele constau dintr-un singur solid din Oțel Inoxidabil bar pentru siguranță și stabilitate.STAI CONFORTABIL – În scopul de a instrui în mod corespunzător trebuie să aibă dreptul de condiții, astfel încât acesta este de ce ai, de asemenea, un Pad Genunchi și Spumă Căptușit Mânere care protejează mâinile tale și de a asigura o prindere fermă pe volan.ÎNCEPE IMEDIAT – exercițiile De pe prospect vei primi permite să înceapă a-ti tonifia corpul imediat după ce ajunge la Roata.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!