• Nuevo
Taksa Jucării Locomo Familie Ediție în Alb și Negru (Set de 5) din Lemn de Figuri de Animale Educațional Deschis de Joacă în aer liber pentru a Declanșa Imaginația Copilului și Dragostea de Natura. Waldorf, Montessori Jucărie.

Taksa Jucării Locomo Familie Ediție în Alb și Negru (Set de 5) din Lemn de Figuri de Animale Educațional Deschis de Joacă în aer

clasificat:
RON 75.50

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Box-Set care include TOATE cele 5 modele care vor aduce copiii să se joace în aer liber și să învețe de la natura din jurul lor.Invata de la natura mereu schimbătoare care oferă o abundență de interesant umpluturi pentru a declanșa imaginația și mâinile pe cunoaștere.Se joacă cu natura încurajează Mișcarea Fizică, Coordonarea Mana-Ochi, Observațional de Îndemânare și Imaginație.Realizate din cele mai eco-materialul prietenos, Plan Wood (Comprimate de arbore de Cauciuc Rumeguș).Sunt conforme cu ASTM și EN71 standard de siguranță.Elementele naturii NU sunt incluse în set.Taksa Jucării LOCOMO este o serie de simplificate figura animal jucarii din lemn cu piese lipsă.Este o jucărie care va lua copiii înapoi în natură pentru a găsi unele frunze, flori și crengi pentru a finaliza propriile lor unic de animale și în timpul procesului, copiii vor învăța să aprecieze natura lui e de mirare în jurul lor.Există o mulțime de a învăța de la natura în continuă schimbare, care oferă abundență de minuni pentru noi să vadă, să miroasă, să audă, să simtă, să înțeleagă și în cele din urmă să învețe de la.E timpul să mă întorc acolo!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!