• Nuevo
6 Buc de Plastic de Extensie de Păr Bucla de infilare Trage Cârlig Instrument Buclă Instrumente Șirag de mărgele Dispozitiv Instrument pentru Extensii de Par Extensii de Pene (Multicolor)

6 Buc de Plastic de Extensie de Păr Bucla de infilare Trage Cârlig Instrument Buclă Instrumente Șirag de mărgele Dispozitiv Instrument

clasificat:
RON 11.38

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Lungime : aproximativ 20.5 cm/8.07 inch.Cantitate : 6 buc.Extensiile de par bucla este format din mâner din plastic și metal, ac, confortabil de utilizat și anti-alunecare, un accesoriu necesar pentru frizerie și un util păr instrument DIY.Acest extensii de par buclă instrument poate fi aplicat cu margele micro și tuburi, economie de timp și de economisire a energiei, un instrument esențial pentru păr pene de instalare.Cârligul acului este mare pentru a trage parul natural prin micro-link inele, pot fi aplicate pentru pre-lipire de extensie de păr, de asemenea, potrivite pentru sintetice sau parul real.Extensie de păr bucla de ac kit este ușor, cu un ușor de a deține mâner de plastic, bun pentru extensie de păr, kit-ul este un instrument uimitor, care este foarte ușor de utilizat.Culoare : Multicolor.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!