• Nuevo
Tratament Facial profesional Aburitor, Kingsteam 2 in 1 Fata Vapor Cu 3X Lupă și Mai Stabil Roata de Rulare de Design de Bază pentru Față Saună, Spa și Îngrijire Personală Utilizarea La Domiciliu sau în Salon.

Tratament Facial profesional Aburitor, Kingsteam 2 in 1 Fata Vapor Cu 3X Lupă și Mai Stabil Roata de Rulare de Design de Bază pentru

clasificat:
RON 219.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Mai puternic de aburi și Mai de durată] : De mare capacitate cupa va păstra de lucru mai lung si stemaer este mai puternic decât altele.Dioptrie de sticlă înseamnă lentila nu warp cu timpul sau căldură, și este, de asemenea, rezistent la zgârieturi.Așa că durează mai mult decât ieftine acril/lentile din plastic.Dioptrie de sticlă înseamnă lentila nu warp cu timpul sau căldură, și este, de asemenea, rezistent la zgârieturi.Super reglabil LED ajuta să efectueze mai multe detalii precise de lucru în diferite condiții de lumină.Profesionale lupă a fost proiectat pentru a ușura până aproape de focalizare, de înaltă calitate și luminoase lupă ajuta să vezi detaliile mai clar, estompat lampă cu LED-uri vă permit să lucreze în lumina confortabil.De înaltă calitate gooseneck metal braț pivotant si reglabil masina face lupă și vaporul se potrivi mai bine în utilizare.Profesionale lupă a fost proiectat pentru a ușura până aproape de focalizare, de înaltă calitate și luminoase lupă ajuta să vezi detaliile mai clar, estompat lampă cu LED-uri vă permit să lucreze în lumina confortabil.Așa că durează mai mult decât ieftine acril/lentile din plastic.Dioptrie de sticlă înseamnă lentila nu warp cu timpul sau căldură, și este, de asemenea, rezistent la zgârieturi. [Profesională Lupă] : de Înaltă calitate și luminoase lupă ajuta să vezi detaliile mai clar, estompat lampă cu LED-uri vă permit să lucreze în lumina confortabil. [Flexibile și Mai stabile] : Puternic suport metalic reglabil, roți flexibile și a duzei permite să utilizați cu ușurință.Așa că durează mai mult decât ieftine acril/lentile din plastic.Așa că durează mai mult decât ieftine acril/lentile din plastic.Așa că durează mai mult decât ieftine acril/lentile din plastic. [Garantat post-Vânzare] : Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.Profesionale lupă a fost proiectat pentru a ușura până aproape de focalizare, de înaltă calitate și luminoase lupă ajuta să vezi detaliile mai clar, estompat lampă cu LED-uri vă permit să lucreze în lumina confortabil.[ Facial profesional Aburitor] : Se poate deschide porii, ajuta pielea uscata a crește umiditatea, lasă apa să pătrundă mai bine în piele, dar, de asemenea, reduce acnee și pete.Dioptrie de sticlă înseamnă lentila nu warp cu timpul sau căldură, și este, de asemenea, rezistent la zgârieturi.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!