• Nuevo
Automat Filtru de Iaurt, Plastic 1L Capacitate Automată Filtru de Iaurt Mașină Filtru de Iaurt, pentru Acasă Resraurant Bucatarie Cafe(albastru, roz)

Automat Filtru de Iaurt, Plastic 1L Capacitate Automată Filtru de Iaurt Mașină Filtru de Iaurt, pentru Acasă Resraurant Bucatarie

clasificat:
RON 65.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Filtru de iaurt, Acest filtru de iaurt este un convenabil și practice de gătit instrument pentru a face delicioase de iaurt.Filtru de iaurt Mașină Ușor de operat, mașină automată vă permite să facă iaurt cu ușurință.Vă puteți bucura și hrănitoare iaurt chiar la domiciliu.Filtru de iaurt Adopte alimente grad plastic pentru recipient interior, în condiții de siguranță și inofensiv.Mașină de iaurt, întregul proces durează între 6 și 8 ore.Iaurt simplu, Se poate face despre sticla de 1 litru de iaurt la un moment dat, potrivit 2~3 persoane.Bucurați-vă de delicioase iaurt cu familia ta.Acest filtru de iaurt este un convenabil și practice de gătit instrument pentru a face delicioase de iaurt.Ușor de operat, mașină automată vă permite să facă iaurt cu ușurință.Vă puteți bucura și hrănitoare iaurt chiar la domiciliu.Adopta alimente grad plastic pentru recipient interior, în condiții de siguranță și inofensiv.Întregul proces durează între 6 și 8 ore.Puteți adăuga dumneavoastră preferat de fructe sau miere în funcție de gustul personal.Se poate face despre sticla de 1 litru de iaurt la un moment dat, potrivit 2~3 persoane.Bucurați-vă de delicioase iaurt cu familia ta.Specificatii : Stare : 100% de Brand New Material : Plastic Color : Portocaliu, Roz, Albastru(Opțional)Înălțime : aprox. 15cm / 5.91"Diametru : aprox. 16cm / 6.30"Capacitate : 1 LRated Putere : 15 WPower de Alimentare : 220 V 50 Hz Plug : NC Plug Package Greutate : aprox. 353g Quantity : 1 buc Pachet sunt Incluse : .

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!