• Nuevo
Ovimir 24 Inch (Măsurată pe Diagonală) Computer de Confidențialitate Filtru de Ecran, [16:10 Aspect Ratio] pentru Monitoare cu ecran Lat Anti-Orbire - Anti-Zero Ecran Protector - (WxH:519mmx325mm)

Ovimir 24 Inch (Măsurată pe Diagonală) Computer de Confidențialitate Filtru de Ecran, [16:10 Aspect Ratio] pentru Monitoare cu ecran

clasificat:
RON 87.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✔Se POTRIVEȘTE DIMENSIUNI de ECRAN de 24 de inci în DIAGONALĂ MĂSOARĂ - MONITOARE cu ecran LAT - un Raport de Aspect de 16 : 10 - Filtru Dimensiuni : Latime : 20 de 7/16" (20.4 in), Înălțime : 12 3/4" (12.8 in) W*H : 519mm x 325mm.Va rugam sa comparati dimensiunile ecranului înainte de a cumpăra. *NOTĂ : Nu sunt concepute pentru ecrane tactile. ✔【INTIMITATE MAXIMĂ】 – Eficient "Black out" confidențialitate din partea vedere în afara 60 de grade unghi de vizualizare.Conceput pentru claritate optică atunci când vizualizarea din față, o persoană nu la partea din față a ecranului puteți vedea doar partea întunecată a ecranului, astfel încât acesta protejează secretele de afaceri și personale.Cu toate acestea, aceasta Nu este conceput pentru ecrane tactile. ✔【DUBLEAZA CA ECRAN de avion, aeroport, autobuz, birouri, financiar / furnizorii de servicii de sănătate. *Notă : în Conformitate cu filtru de confidențialitate de fabricație protocol, timpul mediu diferit, vă rugăm să reglați luminozitatea ecranului pentru a obține o performanță mai bună. ✔【UȘOR de INSTALARE】– Alegeți între 2 Opțiuni simple; Slide-On/Off sau Montat.Filtrul este ușor, subțire și toc-mai puțin în design.Notă : Dacă te întâlnești orice dimensiune problemă, vă rugăm să ne contactați direct.Noi vă va oferi cele mai bune servicii!.Culoare : 24" Widescreen (16 : 10 Aspect Ratio).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!