• Nuevo
CURMIO Dublu-Strat Tricotat Tote Sac, Fire Sac de Depozitare cu Compartimente pentru croșete, Ace de Tricotat (Până la 14 Cm), Proiect de Tricotat și Accesorii, Mov (Sac Numai, Design Patentat)

CURMIO Dublu-Strat Tricotat Tote Sac, Fire Sac de Depozitare cu Compartimente pentru croșete, Ace de Tricotat (Până la 14 Cm), Proiect

clasificat:
RON 79.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Design dublu-strat : strat Inferior cu 3 Compartimente este convenabil pentru depozitare fire, jurubițe separat.Stratul de sus este special conceput pentru proiecte neterminate.Capac transparent în mijloc cu ieșire 4 găuri previne fire de twining și face mai ușor pentru tine pentru a vedea ceea ce este în interior.Buzunar frontal pentru Accesorii : Multe adânc sloturi pentru stocarea ace de tricotat(de până la 14 "/35.5 cm), capac transparent cu bandă magic pentru a preveni ace de la care se încadrează afară. 9 bucle elastice pentru diverse croșete. 1 buzunar transparent design pentru alte accesorii tricotat.De înaltă Calitate : Fabricat din nailon durabil material.Buna Două-mod fermoar pentru acces ușor.Interior căptușit cu insertii din jur vor oferi proiecte de tricotat cu o mare protecție.Ușor De Transportat : extins mânere face mai ușor pentru tine de a transporta acest tip de fire tote sac cu umăr, de mână sau braț.Păstrați toate tricotat provizii într-un singur loc, perfect pentru tricotat pe drum.Dimensiuni : 15.8"*7.3"*10.3".CURMIO dublu-strat fire sac de depozitare ideal pentru croșetat pentru incepatori si iubitorii de tricotat.Mare organizator pentru păstrarea tricotat și croșetat provizii atunci când excursie sau călătorie.Tricotat Tote Sac.Masina De Cusut Caz.Cricut Călătorie Geanta De Transport.Broderie Sac De Depozitare.Consola de Caz pentru Pasionații de jocuri.Geanta pentru Casa de Sănătate.Munca Tote Sac pentru Profesor de Școală.Bar Kituri Geanta de Voiaj pentru Barman Profesionist.Întotdeauna ne concentrăm pe experiența utilizatorului, și de a fi un designer profesionist echipa pentru a dezvolta produse în funcție de nevoile diferite ale utilizatorilor.Fiecare produs va trece printr-un ciclu de dezvoltare de cel puțin 2-3 luni pentru a asigura calitatea și caracterul practic.Am fost implicat în diferite categorii, cum ar fi office, jocuri, asistență medicală, meserii etc. În viitor, vom continua lansa mai multe produse pentru a aduce confort la toate aspectele legate de viața utilizatorilor.Strat dublu de proiectare suficient de spațioase pentru a se potrivi toate jurubițe de fire și WIP proiecte.Compartiment principal cu 3 secțiuni vă ajută să păstrați fire separate și ușor de găsit.Compartiment frontal cu mai multe bucle si buzunare pentru organizarea andrele (de până la 14"), diferite tipuri de croșete sau alte accesorii.Dimensiune : 15.8*7.3*10.3. (Sac numai, accesoriile NU sunt incluse.).Durabil nailon tesatura căptușit cu mucoasa va oferi o protecție mai bună.Dublu mânere îl face convenabil pentru a transporta fire tote sac pe drum.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!