• Nuevo
Evacuare Primăvară Șurubul Flanșei de Eșapament Șuruburile Flanșei Repara Rapid de Evacuare a Flanșei de Eșapament Flanșă de prindere cu arc de Reparare Conducta Kit-ul Quick Fix 2.25 la ID-ul de la 2,25 în OD Universal din Oțel Inoxidabil

Evacuare Primăvară Șurubul Flanșei de Eșapament Șuruburile Flanșei Repara Rapid de Evacuare a Flanșei de Eșapament Flanșă de prindere

clasificat:
RON 116.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Calitate excelentă : Universal Flanșa de Evacuare este Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate material perfect pentru durabilitate și rezistență, nu este ușor să se deformeze, are durată lungă de viață.Aplicarea pe scară largă : Evacuare primăvară șurub de flanșă, universal pentru cele mai multe vehicule și pot repara masina foarte bine și eficient.Calitate excelentă : Universal Flanșa de Evacuare este Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate material perfect pentru durabilitate și rezistență, nu este ușor să se deformeze, are durată lungă de viață.Calitate excelentă : Universal Flanșa de Evacuare este Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate material perfect pentru durabilitate și rezistență, nu este ușor să se deformeze, are durată lungă de viață.Calitate excelentă : Universal Flanșa de Evacuare este Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate material perfect pentru durabilitate și rezistență, nu este ușor să se deformeze, are durată lungă de viață.Calitate excelentă : Universal Flanșa de Evacuare este Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate material perfect pentru durabilitate și rezistență, nu este ușor să se deformeze, are durată lungă de viață.Calitate excelentă : Universal Flanșa de Evacuare este Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate material perfect pentru durabilitate și rezistență, nu este ușor să se deformeze, are durată lungă de viață.Ușor de Utilizat : Quick Fix Flanșa de Evacuare este ușor de utilizat echipat cu arcuri si suruburi, minunat înlocuitor pentru vechiul precedent sau rupt unul.Standard caietul de sarcini : rezolvare Rapida flansa de reparare conducte de asamblare,Evacuare Flanșa Conductei îndeplinește stricte standarde de control de calitate și poate fi folosit în mod fiabil.Design profesional : 2.25 la ID-ul de la 2,25 în OD de evacuare primăvară șurub de flanșă, folosit pentru conexiune între capetele conductei.Caracteristică : 1. 2.25 la ID-ul de la 2,25 în OD de evacuare primăvară șurub de flanșă, folosit pentru conexiune între capetele conductei. 2. Quick fix flanșă de reparare conducte de asamblare, care îndeplinește stricte standarde de control de calitate și poate fi folosit în mod fiabil. 3. Fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil material perfect pentru durabilitate și rezistență, nu este ușor să se deformeze, are durată lungă de viață. 4. Evacuare primăvară șurub de flanșă, universal pentru cele mai multe vehicule și pot repara masina foarte bine și eficient. 5. Ușor de utilizat echipat cu arcuri si suruburi, minunat înlocuitor pentru vechiul precedent sau rupt unul.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Evacuare Flanșă Material : Otel Inoxidabil Culoare : Silver ID : Aprox. 57mm/2.25 in OD : Aprox. 57mm/2.25 in Length : Aprox. 230mm/9.1 in Fitment : Universal Lista de pachete : 1 x Evacuare Primăvară Șurub Flanșă 2 x Spring2 x Bolt.

Proprietățile

Quick fix flanșă de reparare conducte de asamblare,Evacuare Flanșa Conductei îndeplinește stricte standarde de control de calitate și poate fi folosit în mod fiabil. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!