• Nuevo
Moto G Putere 2021 Caz, Foluu Flip/Folio Cover Portofel Magnetic de Închidere Sloturi pentru Carduri de Numerar Suportul Kickstand Clar TPU Bara Antișoc Caz de Protecție pentru Motorola Moto G Putere 2021 (Negru)

Moto G Putere 2021 Caz, Foluu Flip/Folio Cover Portofel Magnetic de Închidere Sloturi pentru Carduri de Numerar Suportul Kickstand

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【COMPATIBILITATE】 : Proiectat pentru a se potrivi perfect cu Motorola Moto G Putere 2021 NUMAI.Slim corp ușor vă permite ușor să-l efectueze în mod convenabil în timp ce pe drum.Convenabil și ușor de instalat. 【Produsului conector de cablu de PROTECȚIE】 : de primă sintetic Moale de panza.Interior flexibil TPU material oferă o bună protecție pentru dispozitivul dvs. astfel încât să vă protejați telefonul împotriva zgârieturilor, lovituri, socuri, praf, uzura de zi cu zi și lacrimă. 【PORTOFEL STIL】 : Built-in 3*slot pentru card&1*cash slot, puteți pune 3 cărți și niște bani în acest caz. - Transporta în jurul valorii de IDENTITATE, carduri de credit sau debit, monede și bani fără a fi nevoie să ia portofelul cu tine.Ultra Slim folio tip caz, pentru a minimiza masă și greutate.Design deosebit de telefon caz învelișul protector al pielii bara de protecție defender face telefonul sa arate mult mai unic și atractiv. 【MÂNĂ GRATUIT】 FUNCȚIA : Caz de ușor se deschide ca o carte, cu o construit în kickstand care vă permite să facă hands-free apeluri video, citi sau viziona filme sau cărți electronice oriunde confortabil.Ridicat buzele ridica ecranul de suprafețe atinge atunci când sunt plasate cu fața în jos. 【SERVICE ȘI GARANȚIE】 : Dacă există orice non-produs artificial probleme cu privire la cazurile noastre, vă rugăm să ne contactați imediat.Va vom trimite un alt caz nou GRATUITĂ sau restituire complet.Vă rugăm să fiți siguri că Orice problemă sau întrebare, vom rezolva pentru tine asap.Suntem întotdeauna la dispoziția dumneavoastră!.Culoare : Negru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!