• Nuevo
Bufeti Crescut Urs Handmade Flori Artificiale de Trandafir Teddy Bear 11-inch High-end Transparent Cutie de Cadou pentru Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Aniversare de Nunta, și Ziua de naștere (Albastru Regal)

Bufeti Crescut Urs Handmade Flori Artificiale de Trandafir Teddy Bear 11-inch High-end Transparent Cutie de Cadou pentru Ziua Îndrăgostiților,

clasificat:
RON 77.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Transparent cutie de cadou】dimensiuni : lungime : 8" ,latime : 8",înălțime : 11",greutate : 150g. 【Cadou Romantic】Acest Trandafir ursul este un cadou perfect pentru o aniversare, ziua de nastere, nunta, Ziua Îndrăgostiților,Ziua Mamei, de Crăciun, Dusuri de Mireasă sau orice altă ocazie. 【Decent cutie de cadou】Cu o decent cutie de servit, se Adaugă un diamant în formă de inimă a crescut urs ar putea fi o mare surpriză pentru cei dragi. 【Pur Manual】Acest Trandafir Urs din flori artificiale ca element de bază pentru stick trandafiri pe un urs în formă de model, unul câte unul, care are atât un romantic gust și un adorabil forma. 【】 Notă Datorită hand-made de producție și de transport pe termen lung, cazul ar putea fi deformat un pic sau hand-made trandafiri ar putea drop off de urs.Dar nu vă faceți griji, vom pregăti un lipici și niște flori artificiale ca un cadou kit in pachet pentru pentru a lipi trandafiri înapoi pe urs.Și puteți ajusta deformate caz singur.Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă mulțumim pentru înțelegere.Culoare : Albastru Regal.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!