• Nuevo
PROMAKER 1/4 Electric Foaie Palm Grip masina de Slefuit cu 1 buc Șmirghel, masina de Slefuit Orbital cu Sac de Praf 1.5 AMP, 13000 OPM, 180W PRO-LO180. Mâna masina de slefuit pentru lemn.

PROMAKER 1/4 Electric Foaie Palm Grip masina de Slefuit cu 1 buc Șmirghel, masina de Slefuit Orbital cu Sac de Praf 1.5 AMP, 13000

clasificat:
RON 49.26

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[MIC ȘI PUTERNIC] are un 1.5 amp motor, oferind 13000 RPM, pentru a face perfect finaluri și funcționează cu orice suprafață din lemn, are un grip moale pentru o utilizare confortabila pentru cei de lungă durată locuri de muncă. [NOASTRE ELECTRICE de SLEFUIT INCLUDE] 1/4 din Foaie palm grip slefuit, sac de Praf, O (01) Pc hârtie de Nisip. [CARACTERISTICI DE PALMIER NOSTRU SANDER] 180 W Motor pentru performanta superioara, maner Moale-Grip confortabil pentru utilizare prelungită, Sac de Praf pentru aspirator zona de lucru, Comutator Lock-On pentru utilizare continuă, cu viteză variabilă cadran, bază de Aluminiu, cu arc de hârtie clemă de a deține nisip de hârtie ferm în loc. [CAIETUL de sarcini MOUSE-ul masina de SLEFUIT] Dimensiune Foaie : 1/4 Foaie, Tensiune de alimentare : 120 V, Amperaj : 1.5 Amp, OPM : 13000, Greutate : 2.42 KG, Putere : 180 W.GARANTIE : PROMAKER garantează produse pentru data de cumpărare împotriva oricărui defect în funcționarea acestuia și defecte în materiale sau forței de muncă utilizate în fabricarea acestuia.NOSTRU SANDERS PENTRU prelucrarea LEMNULUI, a se conforma cu orice activitate și sarcină aveți nevoie pentru a efectua, oferim suport 24 de ore pentru orice neplăcere, plângere sau sugestie.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!