• Nuevo
Student foarfece tăiat hârtie foarfece pliante foarfece de siguranță de călătorie portabil foarfece de desene animate de animale foarfece pentru birou și copil (Unicorn)

Student foarfece tăiat hârtie foarfece pliante foarfece de siguranță de călătorie portabil foarfece de desene animate de animale

clasificat:
RON 21.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

♥MUCHIE ASCUȚITĂ : de înaltă calitate din oțel inoxidabil de stingere tratament,cu lama ascuțită poate tăia cu ușurință. ♥UȘOR DE UTILIZAT : deschiderea automată unitate ține foarfeca deschisă,ușor de utilizat. ♥DURABIL : utilizarea de materiale de înaltă calitate,de calitate stricte de testare, asigurați-vă ușor de utilizat și durabil. ♥În condiții de SIGURANȚĂ : arc sfat proiectare în condiții de siguranță pot protejează de rană,de fixare a structurii de foarfeca cap preveni de la care se încadrează off,poate lua un cablu pentru deținerea în condiții de siguranță. ♥DRĂGUȚ : animale, desene animate, design coperta,nici o alunecare de mână și frumoasă,e atât de drăguț.Ușor de transportat,ușor de depozitat ,nu ocupa spatiu.Lama din oțel inoxidabil,durabil.Deschiderea automată unitate ține foarfeca deschisă,ușor de utilizat.Lama ascuțită face ușor de tăiere.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!