• Nuevo
Wireless Atomizor Pulverizator Portabil Mini Nano Pistol de Pulverizare Pulverizator II Fogger Mașină pentru Casa,Gradina,Birou, 8.8 OZ (Negru)

Wireless Atomizor Pulverizator Portabil Mini Nano Pistol de Pulverizare Pulverizator II Fogger Mașină pentru Casa,Gradina,Birou,

clasificat:
RON 65.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1. Un singur buton buton : butonul produce ceață, operație simplă; LED/gura de scurgere : curățare eficientă, bine ceață de apă; toba de eșapament : material PC, non-oxidante, cu 306 din oțel inoxidabil plasă în interior pentru a preveni înfundarea; tub de silicon : bună etanșare și stabil material Non-coroziv; USB de încărcare rapidă. 2. Multi-scop : În plus față de zi cu zi asupra mediului salubritate si curatenie, se poate înlocui, de asemenea, de interior, de umidificare, aromoterapie, udare, etc., universal gura sticlei, poate fi înlocuit cu o sticlă de coca-Cola; acesta poate fi pulverizat direct pe suprafata de portelan, materiale, electrocasnice și alte obiecte fără să te uzi Simt curat si revigorant. 3. Rază lungă de acțiune, bine atomizare : cantitatea mare de ceață are o rază lungă de acțiune, atomizare bine, iar ceața poate fi rapid eliberat în 0 secunde; Continuu durata de viata baterie : de mare capacitate litiu baterie, wireless probleme, mult mai convenabil pentru utilizarea de zi cu zi; 8.8 OZ capacitate moderată, ușor de transportat în orice moment. 4. Temperatura camerei de curățare : Doar spray-ul de curățare de la temperatura inițială poate păstra efectul de curatare al compoziției chimice de detergent.Compoziția chimică a agentului de curățare va slăbi efectul de curatare după temperatură ridicată, și este ușor de a produce gaze toxice. 5. Ușor și portabil : se simte confortabil și delicat, a făcut de mai multe măiestrie și precizie a făcut de mai multe ori, doar pentru a prezenta produse de înaltă calitate.Culoare : negru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!