• Nuevo
Datatoare de viata Lung Câine Lesa 32 de Picioare, Nailon Durabil de Formare de Câine de Plumb Lesa cu Mâner pentru Mici, Mijlocii, Mari Câini Amintesc de Urmărire Antrenament, de Joc și de Camping (Negru)

Datatoare de viata Lung Câine Lesa 32 de Picioare, Nailon Durabil de Formare de Câine de Plumb Lesa cu Mâner pentru Mici, Mijlocii,

clasificat:
RON 21.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

➤LESĂ LUNGĂ DIMENSIUNI - Lung câine lesa este construit cu o calitate înaltă de nailon, măsuri de 1 inch lățime de 32 de metri lungime.Mare pentru amintim de formare, drumetii, vanatoare, curte, plajă, piscină juca jucărie minge și câine frisbee. ➤MOALE CĂPTUȘIT MÂNER - mâner de urmărire de formare lesa acoperit cu o spuma de inalta densitate, care este uimitor de confortabil șoc prindere, protejeaza mana de nailon lesa arde, și va permite tu și câinele tău mai multă plăcere. ➤UZURA UȘOR ȘI SCOATEȚI - lesa Lunga pentru câine de formare este realizat din metal puternic cârlig de declanșare pentru atașare ușoară la câine ham sau zgarda, rotit cu 360 vă permite animalele de companie pentru a juca mai sigur. ➤DESIGN PERFECT - Am adaugat un fixați banda de proiectare și a oferit un cordon geanta, e mai convenabil pentru legat și de depozitare dupa utilizare.Această lungă linie de plumb este ușor și netedă, astfel încât este ușor pentru a curăța. ➤UTILIZAȚI pe scară LARGĂ - Extra lungi amintesc de formare lesa este potrivit pentru mici mijlocii mari câini, ca Samo,Teddy, Husky, Rottweiler, Alaska, Chihuahua, Schnauzer, Pinscher pitic, Golden Retriever, Ciobanesc German, mastiff Tibetan și alte animale de companie.Material : nailon Durabil și cârlig de metal.Lungime : 32ft/10m.Lățime : 1 inch/2.5 cm.Culoare : Negru. 1. Linie lungă duce caracteristici de upgrade moale căptușit mâner, oferă un plus de confort pentru mâinile tale în timpul mai mult de formare și mersul pe jos, nici dureri de mână atunci când câinele trage greu. 2. Lesa este suficient de puternic pentru a sprijini soluționarea de mari dimensiuni câini și nu prea grele pentru cei mici. 3. În afara lesa va permite câinele tău o mulțime de libertatea de a umbla în formare și au o bună premergătoare pentru fără teama de a-i fugi. 4. Extra lungi lesa caine pentru curte și teren, 10meters plumb este folosit pentru a ajuta tren re-cheamă-ți câinele. 5. Această formare de câine lesa este potrivit pentru toate rasele de câini și este mare pentru drumeții, camping și înot.Dacă sunteți afară și despre explorarea mare in aer liber si cainele tau vrea o bucată de acțiune, aceasta este într-adevăr superbă lesa pentru asta. 32 de picioare grele nailon duce vă permite să vă bucurați de distracție de a juca cu pui.Toate lese ar trebui să fie mai bine utilizate cu un câine ham, se va reduce gâtul câinelui prejudiciu în timpul de funcționare pe distanțe lungi sau de formare.Nu conteaza ce tip de formare lesa, daca cainele tau are obiceiul de a mesteca, vă rugăm să luați grijă de câinele tău în timp ce utilizați plumb.

Proprietățile

Material:
nailon Durabil și cârlig de metal

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!