• Nuevo
AEGIS lumina Rulouri DS2-X 0-5000N Mare Precizie afisaj Digital Manometru Extern Push-Pull Dinamometru Digital Forța de Apăsare Metru Etalon de Prindere de Mână Întăritor (Culoare : DS2 X 20N)

AEGIS lumina Rulouri DS2-X 0-5000N Mare Precizie afisaj Digital Manometru Extern Push-Pull Dinamometru Digital Forța de Apăsare Metru

clasificat:
RON 1712.52

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De înaltă precizie și rezoluție înaltă : Precizia este mai bună decât nivelul de 0,2 (care este, de 0,2%F. S plus sau minus 1digit); minim lecturi sunt 0.001 N. vârf deține funcția : puteți apuca de valoarea de vârf (maximă) în procesul de testare.funcție de comparație : superior și inferior limita de abatere este setat în mod liber, și ecran flash indiciu.Rezultatul poate fi văzut în mod intuitiv de către ochi.Rezultatul eroare de judecată nu va fi produs.simplu de conversie între trei frecvent utilizate unități mecanice în lume : Acesta poate fi convertit rapid în trei unități de măsură, N, KGF și lbf.prelevarea de probe de viteză opțional : instrumentul poate selecta corespunzătoare rata de eșantionare în funcție de situația reală de testare, atunci când nevoia de a intra în reacție sensibile (cum ar fi de testare la tracțiune a materialelor atunci când este necesar) prelevare de probe de mare viteză, cea mai mare rata de eșantionare poate ajunge la 1000 de ori pe secundă.Când scăzute rate de eșantionare sunt necesare, low rate de eșantionare poate fi folosit pentru a le testa.Culoare : Ds2 X 2000n.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!