• Nuevo
CUTCO Model 1864 set de patru Albi (Perla) #1759 Cuțite de Masă plus #1745 tava........................Cuțitele au 3.4 Dublu-D margine zimțată lame și 5 mânere.............Cuțitele sunt în fabrica de pungi de plastic sigilate.

CUTCO Model 1864 set de patru Albi (Perla) 1759 Cuțite de Masă plus 1745 tava........................Cuțitele au 3.4 Dublu-D margine

clasificat:
RON 558.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Full Tang, Triple Nit De Constructii - De Înaltă Calitate De Nichel Aliaj De Argint Nituri.Lama este 440 A High-Carbon, Oțel Inoxidabil.CUTCO pentru Totdeauna de Garantare oferă gratuit, reparații și înlocuire pentru totdeauna.Fabricat în SUA de către American craftworkers.Rezistență și durabilitate înseamnă acestea vor fi folosite pentru sezoanele următoare.Patru dintre Cutco e cel Mai bun de Vânzare cuțite cu o mașină de spălat vase în condiții de siguranță Tava Fiecare cutit de masa este foarte confortabil să dețină și perfect echilibrat.High-Carbon, Oțel Inoxidabil 8.4 Inch Lung, 3.4 Inch Dublu-D Margine Zimțată Lame cu 5 Inch Maro Clasic Mânere de Cuțit poate fi folosit pentru taiat friptura, salate și chiar răspândit unt Cutit poate taia chiar mai groasă chips-uri cu ușurință și rămâne ascuțit de ani de zile.Pentru totdeauna Cutco de Garantare a Făcut în statele UNITE ale americii.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!