• Nuevo
uniplay Buletinul Frontiere Autocolante 59 ft Laminate Chenar Ornamental pentru Buletinul de Bord, Detașabil Frontieră Decor pentru săli de Clasă, Pereti, Ferestre, Usi, Birouri, Școală, Acasă și Birouri (Frunze, Die-cut design)

uniplay Buletinul Frontiere Autocolante 59 ft Laminate Chenar Ornamental pentru Buletinul de Bord, Detașabil Frontieră Decor pentru

clasificat:
RON 199.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Decorare sala de clasă : Utilizați această imprimate cu ferma frontierele clasă buletinul tăiați pentru a anima clasă!A crea un aspect proaspăt pentru aviziere, ferestre, pereți, și proiecte de clasă.Perfect pentru decorarea sălii de clasă, camera copilului, petreceri, și de birou.Oamenii vor foarte incantati de a vedea verde în viața ta.Material de încredere : aceste buletinul de bord frontierele de inspiratie frontierele autocolant trimmere sunt realizate din hârtie, material non-toxic si durabil, nu este ușor să se estompeze, poate servi pentru o lungă perioadă de timp.Durabil de frontieră creează ochi-prinderea afișează cu gros încă de hârtie flexibil.Rola este compact și ușor de depozitat.Ușor de utilizat : puteți doar coaja de pe frunze modele frontiere etichete din hârtie, și apoi le puteți lipi cu ușurință la locuri pe care doriți; Auto-adezive autocolante sunt adecvate pentru lipirea pe suport de hârtie, mese, genti, si multe alte suprafete netede; Acestea sunt alegeri foarte bune pentru a decora artizanat, cărți, clasă și etc. Dimensiuni : rola de frontieră trim măsuri 2.95 inch x 59 metri.Aceasta este marimea perfecta pentru decorarea aviziere, pereți, uși, și alte afișează întreaga clasă.Se taie la lungimea dorită!Le puteți folosi pentru a decora buletinul de bord, birouri, și copiii vor plăti mai multă atenție la noua lor sală de clasă.Aplicabile pe scară largă : aceste decoratiuni de vacanță frontiere autocolante sunt frumos ca un decor pentru petreceri, potrivite pentru multe ocazii, cum ar fi școală, familie, firma, party de iarnă și etc.; Puteți de asemenea să utilizați-le pentru a decora o petrecere cu alte elemente.Cum ar fi animale și vreme decupaje.De asemenea, o mare pentru decorarea unei tropicale partid.O necesitate pentru înapoi la școală.Un plus necesar pentru clasă provizii.Studenților le va iubi.Se amestecă și se potrivesc cu coordonarea produse (accente, postere, premii, etc.) pentru o clasă temă.Aceste practice de decorare frontiere autocolante pot fi aplicate la birou tag-uri, invitații, cărți poștale sau carduri cadou, meșteșuguri, și mai mult.Ele pot adăuga unele atmosfera calda pentru a afișează și uși, rochie de până dvs. de clasă, decora părțile, de asemenea, potrivite pentru creșterea diferitelor stiluri de masă centre, dulapuri și etc. Gamă largă de utilizări : .Aceste buletinul de bord autocolante decorare sunt frumos ca un decor pentru petreceri, potrivite pentru multe ocazii, cum ar fi școală, familie, firma, party de iarnă, și mai mult.Simplu și generos design va face aviziere iasă în evidență.Oamenii se pot bucura de timp de decorare împreună și să-l fi o amintire de neuitat.Caietul de sarcini : .Dimensiuni : 1800 x 7,5 cm / 708.66 x 3 inch, 59 metri total.Culoare : ca imagine arată.Material : hârtie.Note : . 1. Manual de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară erori pe dimensiune. 2. Culorile pot exista mici diferențe datorită ecrane diferite.Pachetul include : . 1 Rola de buletinul de bord autocolant.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!