• Nuevo
Mat Ceramic de Soia Scufundarea vasului,Multifuncțional Portelan Sos fel de Mancare Mini Partea Condimente castron Sushi Soia Scufundare Boluri Stil Simplu Set de 6 Negru (Roz)

Mat Ceramic de Soia Scufundarea vasului,Multifuncțional Portelan Sos fel de Mancare Mini Partea Condimente castron Sushi Soia Scufundare

clasificat:
RON 31.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Fabricat de înaltă calitate din ceramică.Cadmiu și PLUMB, cuptor cu microunde, cuptor, frigider și mașină de spălat vase în condiții de siguranță.Diametru : 3,3 inch/8,5 cm, Înălțime : 1 cm/2,5 cm.Bun pentru casa sau restaurant utilizat,face cina mult mai interesant și unic.Folosi împreună sau separat pentru a servi feluri de mâncare laterale ca, piure de cartofi și legume sau gustări, cum ar fi, pretzles și tortilla chips-uri.Potrivit pentru organizarea de sosuri,tocată ghimbir,usturoi,otet,ulei,sare,salata, sos de soia,wasabi,ulei de chili și așa mai departe.Stiva de bine, care ocupă nici un spațiu, și durabil, ușor de curățat, salata si ketchup nici nu le pata.Culoare : Roz.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!