• Nuevo
2 bucăți Butan Torțe Culinare Tortă Bricheta Reîncărcabile Bucătărie Lanterna cu Blocare de Siguranță Reglabile Flame pentru GRĂTAR, Cremă de zahăr ars, Copt, Meșteșuguri (Butan Gaz nu sunt Incluse) (Roșu/Albastru)

2 bucăți Butan Torțe Culinare Tortă Bricheta Reîncărcabile Bucătărie Lanterna cu Blocare de Siguranță Reglabile Flame pentru GRĂTAR,

clasificat:
RON 35.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

În condiții de siguranță și Durabile : gaz butan lanterna cu siguranță previne blocarea aprinderii accidentale și utilizat în mod abuziv de către copii.Aliaj de aluminiu durabil a construi pentru calitatea de lungă durată.Design Ergonomic asigurați-vă că ia torța se ocupe de ușoare și confortabile.Utilizare multipla : lanterna Mini este perfect pentru acasă și de camping hiking, e mare pentru sous vide de gătit, mistuitoare carne, copt, aprinderea unui foc, trabucuri, dabs, grătare, și pentru ambarcațiuni și artist de muncă, cum ar fi arta de rășină.Acesta este de asemenea mare pentru lipire bijuterii sau metal.Reglabile flame : Acest culinare butan tortă vine cu un flux de gaz regulator de apelare, care îl face ușor de a regla flacara de la 0 la 2370°F/1300°C și de a crea o flacără continuă până la 6 cm lungime.Reîncărcabile de Bucătărie Culinare Lanterna : potrivit pentru toate butan gaz, torța poate fi reumplut și funcționare a folosi pentru o lungă perioadă de timp.Acesta vine într-o cutie de cadou, o idee bună pentru un cadou la alegere.Notă : mai Bine cumpara cu gaz butan împreună. ❤️NE PASĂ de TINE❤️ : Această bucătărie culinare lanterna vine cu un 100% mulțumit fără griji de Servicii pentru Clienți.Dacă produsul are probleme de calitate termen de 365 de zile, vă rugăm să ne contactați direct pentru înlocuire gratuită.Culoare : Rosu/Albastru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!