• Nuevo
Butan Lanterna Refill Bucătărie Brichete Culinare Torțele de Gătit Profesionale Bricheta Reglabil cu Flacără Inversă pentru Creme Brulee GRĂTAR Copt Budinca de Bijuterii de Sudare (Butan de Combustibil Nu sunt Incluse)

Butan Lanterna Refill Bucătărie Brichete Culinare Torțele de Gătit Profesionale Bricheta Reglabil cu Flacără Inversă pentru Creme

clasificat:
RON 37.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????【360 de GRADE INVERS UTILIZAȚI】Cu o duză și one-touch built-in de aprindere piezo tehnologie, este sigur de a utiliza această bucătărie torch lighter cu susul în jos, chiar și cu până la 1300 ° c/2500 ° c temperatura flăcării.Se incalzeste timp de 30 de secunde înainte de inversoare. ????【REGLABILE FLAME】Această butan lanterna are o reglabile flame butonul de control.Controlează cantitatea de gaz care iese din ajutaj și de cantitatea de căldură de ieșire și de a regla flacara de bricheta lanterna cap.Utilizați această bucătărie lanterna cap pentru a regla intensitatea flăcării temperatura poate ajunge pana la 1300 c/2500 F pentru a satisface nevoile diferite, puteți alege diferite flacără în funcție de cerințe(Moale foc sau Scuipa foc). ????【BUCĂTĂRIE TORCH LIGHTER CAP】USBOTO butan lanterna de cap pot satisface aproape toate nevoile dvs. de caramelizare a zahărului un top cremă de zahăr ars, copt, sous vide, mistuitoare carne și GRĂTAR, precum și lipit, meșteșuguri, arte, pictura, produse de patiserie, bijuterii DIY și de camping. ????【OPERARE UȘOARĂ BUTAN LANTERNA CAP】Doar linia cilindru conector în cartuș de gaz butan și împingeți ușor în jos, apoi răsuciți-l în sensul acelor de ceasornic până când acesta este blocat în loc.Rotiți butonul de reglare a flăcării pentru a elibera gaze și apăsați pe butonul de aprindere la lumina lanterna. ????【CUMPERE CU ÎNCREDERE】Perfect ca un cadou și să vină cu o lumânare bricheta,cablu de încărcare și o cutie.Nu-ți face griji pentru orice problemă.Nu ca lumânarea noastră bricheta?Noastre electric bricheta nu este ca și cum te-ai așteptat?Obține o rupt unul care ar putea fi cauzate în timpul transportului?Ne contactați oricând dacă aveți oricare dintre aceste probleme, echipa noastra de profesionisti, mereu in stand by,nu este nevoie să se întoarcă înapoi la lumânare mai ușoare dacă s-a rupt si va vom oferi rambursare completă.Suntem gata pentru a rezolva orice problemă.KOOFLY Butan Torță de Bucătărie Brichete Culinare Torțele de Gătit Profesionale Bricheta Refill Reglabil cu Flacără Inversă pentru Creme Brulee GRĂTAR Bicarbonat de Bijuterii de Sudare (Butan de Combustibil Nu sunt Incluse)- Flacără și de temperatura pot fi ajustate, temperatura poate fi la fel de mare ca 1300 de Grade.C.- 360 de grade de rotație liberă,poate fi folosit cu susul în jos - Wind proof, rezistent la umiditate și rezistente la apă, mai mult de sudura electrica.- Complet automat de aprindere electronic, în condiții de siguranță și ușor.- Design Ergonomic pentru exploatație confortabil în mână.- Potrivit pentru restaurant, de uz casnic, picnic, drumetii, camping și alte activități în aer liber.- Acesta poate fi fixat pe butan rezervor, care poate fi înlocuit.- Valoarea ardere : 50 -150g / h.O canistră de benzină poate folosi 1.6 ore la 2 ore continuu, înlocuiți rezervorul nevoie doar de un pic de secunde.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!