• Nuevo
FANGJIA Agățat de Plante, Titularul,Fier de Artă Agățat Coșuri de Flori - Cuier Coș de Agățat pentru Terasa, Balcon sau Verandă Gard Plantat Asambla, Coș de Agățat pentru Plante , cu Tava de Scurgere (O)

FANGJIA Agățat de Plante, Titularul,Fier de Artă Agățat Coșuri de Flori - Cuier Coș de Agățat pentru Terasa, Balcon sau Verandă Gard

clasificat:
RON 9.64

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Design-tava de apa se poate pune balcon mai ordonat.Este convenabil pentru a curăța și de a organiza ghivece de flori.Agățat de plante stand adauga o nota decorativa, și creează un suport robust pentru ghivece cu plante.Elegant ghiveci,Artistică,Mare pentru curte, veranda, balcon, grădină, feroviar, gard și mai mult.Fier de artă agățat de balustradă de metal plantat folosește moderne de design gol, mai bine arată-ți frumoase ghivece si plante, potrivite pentru cele mai multe plante de ghiveci, ca bracketplant, scindapsus aureus, suculente, flori.Agățat coș de flori este potrivit pentru locuri cu tije agățat.Partea de jos adoptă o grosime de structură de metal și un dublu cârlig de design.Ea are o puternică capacitate de asumare și oferă un sprijin puternic și echilibru pentru ghivece cu plante.Doar atârnă pe punte, gard sau verandă.Ne-am îmbunătățit dublu cârlig de coș de flori pentru a face mai stabil și durabil.Dimensiune : Unul.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!