• Nuevo
Garden Bridge, De Gradina Din Lemn Poduri Arc, Iaz Mic Pod, Anticoroziv Pod Cu Balustrade De Siguranță Pentru Piscină Interioară Curte De Amenajare A Teritoriului Curte Curte Pasarelă Iaz Decor (Lemn Colorate)

Garden Bridge, De Gradina Din Lemn Poduri Arc, Iaz Mic Pod, Anticoroziv Pod Cu Balustrade De Siguranță Pentru Piscină Interioară

clasificat:
RON 286.28

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Decora Gradina Ta : curbat din lemn masiv textura de lemn garden bridge are un aspect frumos.Este foarte potrivit pentru decorarea parcurilor.Acesta este adesea folosit în curți, parcuri, iazuri, piscine, pășuni, drumuri de piatra, etc. pentru a adăuga culoare artistice.Robust Și Ușor Să Deformeze : în aer liber, podul este din lemn natural, foarte puternic, capacitate portanta puternic, nu este ușor să se deformeze, și puternic rezistenta la intemperii, nu este ușor de a sparge, pur material natural, nu va polua mediul înconjurător, în special potrivite pe termen lung pentru utilizarea în aer liber.De siguranță Parapete : partea curbată feroviar cu trei coloane este proiectat pe partea de pod mic, care poate sprijini atunci când mersul pe jos pentru a evita care se încadrează, care este frumos și în condiții de siguranță.Ușor Pentru a Instala : trebuie doar să instalați șuruburile , puteți utiliza curte, pod, nu te costa prea mult timp pentru sesiune, este foarte convenabil.Utilizate pe scară largă : Pod de grădină poate fi folosit atât în interior cât și în aer liber, cum ar fi camera de zi balcon, ca o jucărie de copil, în aer liber, curte, drum farfurie, lângă un râu, etc., ca un pod pietonal, pod decorativ.Culoare : Lemn Colorate.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!