• Nuevo
PTR-620 Dioxid de Titan TiO2 | Luare de Săpun, Meșteșuguri, Vopsele și Pigment Colorant | Resigilabil Husă 16oz 8oz 4oz (0.25 lb/4oz)

PTR-620 Dioxid de Titan TiO2 | Luare de Săpun, Meșteșuguri, Vopsele și Pigment Colorant | Resigilabil Husă 16oz 8oz 4oz (0.25 lb/4oz)

clasificat:
RON 19.96

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Pure, Grad Reactiv – O pulbere albă, strălucitoare, ne Ti O2 este non-toxic și în condiții de siguranță pentru o gamă largă de naturale sau DIY soluții.Versatil Folosește – Dioxid de Titan poate fi folosit pentru o varietate de produse și meșteșuguri, inclusiv de luare de săpun, vopsele, pigmenți și mai mult.Avansat de Dispersie – Această primă formulă dispersează rapid și ușor în ulei și apă.Lucios, Bine Ascuns și Intemperii Bun.Satisfacție Garantată – Pantai produse sunt susținute de fiabilitate, puritate, și măiestrie excelent, care este motivul pentru care sunt garantate cu adevărat de asigurare a calității.O pulbere albă, strălucitoare, ne Ti O2 este non-toxic și în condiții de siguranță pentru o gamă largă de naturale sau DIY soluții.Dioxid de titan poate fi folosit pentru o varietate de produse și meșteșuguri, inclusiv de luare de săpun, vopsele, pigmenți și mai mult.Această primă formulă dispersează rapid și ușor în ulei și apă.Lucios, bine ascuns și Intemperii bun.Pantai produse sunt susținute de fiabilitate, puritate, și măiestrie excelent.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!